Djeco: Ustvarjalni set s pika markerji

19,90

Ta ustvarjalni set podjetja Djeco vsebuje 4 pralne penaste pika markerje – prav tako kot vaš najljubši set pika markerjev  – in štiri barvite podlage s šablono, pripravljene za takojšnje ustvarjanje. Piko za piko lahko zapolnite živalske oblike na kartah in ustvarite živahne vzorce.

Ti markerji so nam všeč, ker se odlično prilegajo majhnim ročicam, pomagajo uriti fino motoriko in pripravljajo otroka na kasnejše držanje svinčnikov. Komplet je lahko odlično darilo, saj omogoča zabavno vadbo fine motorike doma, sploh ob deževnih popoldnevih, za ustvarjalno krajšanje prostega časa.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ00081
  • Znamka: Djeco
  • Proporočena starost s strani proizvajalca: 18 mesecev. Proporočena uporaba pod nadzorom staršev.
  • Set vsebuje 4 barvita platna in 4  markerje.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin Frédéric oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!

  Morda vam bo prav tako všeč…

  Novo