Educo: Kotalkajoča ropotuljica

21,90

Ko bo vaš otrok star približno 7-11 mesecev, ga bo ta kotalkajoča ropotuljica spodbudila, da gre za njo. Malce jo odkotalite stran od otroka – ravno toliko, da je nekoliko izven dosega in da spodbudi plazenje. Na tej stopnji razvoja je aktivnost zahtevna, zaradi česar vaš dojenček krepi moč in vztrajnost.

Priporočena starost: med 7-11 meseci

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 900000198
  • Znamka: Heutink / Educo
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 7-11 mesecev
  • Velikosti: cca. 11 x 11 x 15,5 cm
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Educo »Zgodnja leta« (0-3) konceptu:

  Educo je tradicionalni dobavitelj za vrtce, ki si je skozi desetletja pridobil zaupanje številnih javnih in alternativnih pedagoških vrtcev po vsem svetu. Vedno bolj se obračajo nanj tudi starši, ki si želijo svoje igrače vključiti v svoje domove. Na podlagi svojega strokovnega znanja o otrokovem razvoju želijo z novim konceptom »Zgodnja leta« ponuditi visokokakovostne in Montessori materiale za starše, ki bolj zavestno pripravljajo otrokovo okolje v prvih treh letih življenja. Celoten nabor je sestavljen skrbno, s posebnimi materiali za vsako razvojno stopnjo, z namenom vodenja otroka s strani staršev ter njegovega spoznavanja. Za razliko od priljubljenih naročniških Montessori paketov lahko artikle, ki spadajo pod Educo Zgodnja leta, kupite ločeno brez obveznosti in točno takrat, ko je vaš otrok nanje pripravljen! Zagotovljeno je, da so narejeni z globokim razumevanjem otroka v zgodnjih letih razvoja!

  O Educo:

  Educo se je začel leta 1982 na Nizozemskem kot majhno družinsko podjetje, ki je želelo razvijati in izdelovati inovativne učne pripomočke za predšolske otroke, otroke s posebnimi potrebami in za knjižnice igrač. Danes podjetje sodi pod okrilje družbe Heutink International, ponaša pa se s proizvodnjo kakovostnih učnih pripomočkov, ki so poznani in priznani povsod po svetu. Izdelki so zasnovani tako, da učinkovito spodbujajo otrokov razvoj skozi aktivno, praktično učenje in da vzdržijo dolga leta uporabe, tudi v institucionalnem okolju.

  O Heutink International:

  Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah.

  Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.