Educo: Moje prve kocke za sestavljanje

59,90

Kocke so stoletja osnovna igrača vsake otroške sobe z razlogom! In ta komplet, zasnovan kot del koncepta Educo “Zgodnja leta”, je popoln začetni set za začetek postavljanja temeljev za poznejše prostorske in matematične spretnosti. Kocke so primerne velikosti za igro otrok od zgodnjega otroštva. Komplet je edinstvena mešanica barvitih kock enake velikosti in naravno obarvanih kock, ki skozi igro poučujejo osnovno frakcijsko enakovrednost ali geometrijska razmerja.

Priporočena starost za uvajanje: med 7-11 mesecev

Strokovni namig: Zgodnja uvedba nabora kock seveda še ne pomeni, da bo dojenček z njimi že gradil! Čaka jih še zelo dolga pot, dokler ne začnejo delati arhitekturnih čudes. Zato ni nujno, da priporočamo uvedbo celotnega kompleta, saj lahko hitro povzroči, da bo otrok preobremenjen in posledično hitro izgubil zanimanje! Prvič, na tej stopnji razvoja predlagamo samo uvedbo določenih pisanih kock v majhni kvačkani košarici. Pustite mu, da raziskuje fizične značilnosti, naj jih tolče skupaj in zgradi svoje stolpe, ki jih lahko podre. Verjetno bo sam sestavljal kocke nekje med 12-16 meseci in zgradil svoje prve stolpe iz več kock med 18-22 meseci. Ko to stori, mu predstavite celoten komplet za naslednje faze igranja s kockami in drugimi gradbenimi elementi!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 900000196
  • Znamka: Heutink / Educo
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: od 7-11 mesecev naprej
  • Velikost: cca. 40 x 24 x 7 cm
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Educo »Zgodnja leta« (0-3) konceptu:

  Educo je tradicionalni dobavitelj za vrtce, ki si je skozi desetletja pridobil zaupanje številnih javnih in alternativnih pedagoških vrtcev po vsem svetu. Vedno bolj se obračajo nanj tudi starši, ki si želijo svoje igrače vključiti v svoje domove. Na podlagi svojega strokovnega znanja o otrokovem razvoju želijo z novim konceptom »Zgodnja leta« ponuditi visokokakovostne in Montessori materiale za starše, ki bolj zavestno pripravljajo otrokovo okolje v prvih treh letih življenja. Celoten nabor je sestavljen skrbno, s posebnimi materiali za vsako razvojno stopnjo, z namenom vodenja otroka s strani staršev ter njegovega spoznavanja. Za razliko od priljubljenih naročniških Montessori paketov lahko artikle, ki spadajo pod Educo Zgodnja leta, kupite ločeno brez obveznosti in točno takrat, ko je vaš otrok nanje pripravljen! Zagotovljeno je, da so narejeni z globokim razumevanjem otroka v zgodnjih letih razvoja!

  O Educo:

  Educo se je začel leta 1982 na Nizozemskem kot majhno družinsko podjetje, ki je želelo razvijati in izdelovati inovativne učne pripomočke za predšolske otroke, otroke s posebnimi potrebami in za knjižnice igrač. Danes podjetje sodi pod okrilje družbe Heutink International, ponaša pa se s proizvodnjo kakovostnih učnih pripomočkov, ki so poznani in priznani povsod po svetu. Izdelki so zasnovani tako, da učinkovito spodbujajo otrokov razvoj skozi aktivno, praktično učenje in da vzdržijo dolga leta uporabe, tudi v institucionalnem okolju.

  O Heutink International:

  Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah.

  Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.