Educo: Pikalo

0,75

To majhno orodje za prebadanje je opremljeno s plastičnim ročajem in konico iz nerjavečega jekla. Uporablja se lahko za različne obrtniške dejavnosti: papir, usnje ali različne tehnike praskanja. Zbadanje žebljičkov je še posebej priljubljena in redna dejavnost v vrtcih montessori: spodbuja predpisne spretnosti, pomaga pri razvoju pravilnega prijema svinčnika ter spodbuja koncentracijo in natančnost.

Upoštevajte, da je cena na kos. Barve so lahko različne in so izbrane naključno.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: E083001
  • Znamka: Heutink / Educo
  • Velikost: 7 cm. Plastični ročaj in jeklena konica.
  • Upoštevajte, da ga gre za ostro orodje, uporabljajte ga le pod neposrednim nadzorom odraslih in samo s starejšimi otroki.
  • Barva se lahko spreminja in je izbrana naključno glede na razpoložljivost.
  • Opozorilo! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od treh let. Možnost poškodb zaradi ostrih robov. Uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe.

  O Educo:

  Educo se je začel leta 1982 na Nizozemskem kot majhno družinsko podjetje, ki je želelo razvijati in izdelovati inovativne učne pripomočke za predšolske otroke, otroke s posebnimi potrebami in za knjižnice igrač. Danes podjetje sodi pod okrilje družbe Heutink International, ponaša pa se s proizvodnjo kakovostnih učnih pripomočkov, ki so poznani in priznani povsod po svetu. Izdelki so zasnovani tako, da učinkovito spodbujajo otrokov razvoj skozi aktivno, praktično učenje in da vzdržijo dolga leta uporabe, tudi v institucionalnem okolju.

  O Heutink International:

  Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah.

  Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.