Filibabba: Bambi Bea aktivnostna igrača

32,99

Obesite prikupno srnico na igralni center ali jo shranite v torbico – to je odlična igrača za raziskovanje in odkrivanje z rokami. Narejena je iz organskega bombaža, zato je prijetna na otip in blagodejna za otroške čute. Listki pa skrivajo senzorična presenečenja: napolnjeni so s šumečim papirjem, imajo pa tudi majhno ogledalo.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: FI-PT032
  • Znamka: Filibabba
  • Mere: cca. 22 cm
  • Material: 100% organski bombaž (pletenje). Polnilo: 100% recikliran poliester.
  • Vzdrževanje: Ni primerno za pranje, likanje ali razkuževanje. Očistite z vlažno krpo. Poušite na zraku.
  • Oblikovano na Danskem, izdelano v Indiji.

  Filibabba igrače iz naravnega bombaža so oblikovane na Danskem in narejene v Indiji. Vsi njihovi izdelki so skladni s strogimi evropskimi regulativami za varnost igrač (En71).  Upoštevajte, da so igrače ročno narejene in pobarvane, zato so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti povsem običajne.

  O Filibabba:

  Filibabba je danska znamka, ustanovljena leta 2015 v bližini mesta Aarhus. Podjetje oblikuje in razvija brezčasne izdelke za dojenčke in otroke, z močnim poudarkom na trajnosti, kakovosti in multifunkcionalnosti. Pri Filibabbi izdelke dizajnirajo na podlagi lastnih vsakodnevnih izkušenj z otroki. Vse igrače so narejene z ljubeznijo in največjim spoštovanjem do okolja in ljudi. So tudi ena redkih danskih znamk, ki se lahko pohvali z GOTS-certifikatom.