Filibabba: Planeti aktivnostna igrača

24,99

Ta igrača na prvi pogled morda deluje preprosta, a bo hitro pritegnila dojenčkovo pozornost, saj skriva številna senzorična presenečenja. Obesite jo na igralni center ali jo shranite v torbico – naj vaš malček odkriva šumeče zvoke zvezdice in zanimive odseve svetlobe v malem ogledalu.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: FI-PT020
  • Znamka: Filibabba
  • Mere: cca. 11 cm
  • Material: 100% organski bombaž. Polnilo: 100% recikliran poliester.
  • Vzdrževanje: Ni primerno za pranje, likanje ali razkuževanje. Očistite z vlažno krpo. Poušite na zraku.

  Filibabba igrače iz organskega bombaža so oblikovane na Danskem in narejene v Indiji. Vsi njihovi izdelki so skladni s strogimi evropskimi regulativami za varnost igrač (En71).  Upoštevajte, da so igrače ročno narejene in pobarvane, zato so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti povsem običajne.

  O Filibabba:

  Filibabba je danska znamka, ustanovljena leta 2015 v bližini mesta Aarhus. Podjetje oblikuje in razvija brezčasne izdelke za dojenčke in otroke, z močnim poudarkom na trajnosti, kakovosti in multifunkcionalnosti. Pri Filibabbi izdelke dizajnirajo na podlagi lastnih vsakodnevnih izkušenj z otroki. Vse igrače so narejene z ljubeznijo in največjim spoštovanjem do okolja in ljudi. So tudi ena redkih danskih znamk, ki se lahko pohvali z GOTS-certifikatom.