Filibabba: Žoga za prijemanje iz naravne gume (blush)

20.99

Kolekcija senzoričnih žog za dojenčke skandinavskega podjetja Filibabba ni le čudovita, ampak tudi zelo pomembna za zgodnjo igro. Taktilna površina iz naravne gume in skriti zvonček v notranjosti negujejo otroška čutila, oblika žoge pa spodbuja prijemanje in kasneje kotaljenje, metanje in lovljenje! Žoge so izdelane iz 100% naravne gume iz Hevea drevesa in ročno pobarvane z nestrupenimi jedilnimi barvami.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: FI-PT042
  • Znamka: Filibabba
  • Mere: cca. 8 cm
  • Material: 100% naravna guma (lateks), ki je popolnoma biorazgradljiva. Ročno pobarvano z nestrupeno jedilno barvo. Brez BPA, PVC in ftalatov.
  • Priporočila za alergike: prosimo upoštevajte, da lahko te igrače kljub strogi kontroli  proizvodnje v nekaterih primerih še vedno sprožijo reakcijo, v kolikor ima otrok alergijo na lateks. Naravne gume ne shranjujte na direktni sončni svetlobi in je ne izpostavljajte cigaretnemu dimu, saj to poškoduje igračo in tvori nitrozamine, ki lahko sprožijo alergijsko reakcijo. Če ima vaš otrok alergijo na lateks, se izogibajte igračam iz naravne gume (lateksa). V kolikor ima otrok težave z alergijami, se pred nakupom gumijaste igrače posvetujte s pediatrom. Če se med uporabo igrače pojavi izpuščaj ali kakšna druga reakcija, kontaktirajte zdravnika.

  Vzdrževanje: 

  • Svetujemo, da igračo pred prvo uporabo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo in milnico (po potrebi lahko uporabite zobno ščetko), vendar je ne sterilizirajte.
  • Igrače ni priporočljivo pustiti na neposredni sončni svetlobi ali umetni svetlobi za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi ali se spremeni tekstura igrače.
  • Igrača mora biti shranjena na suhem mestu. Kot vsak naraven produkt, lahko tudi ta igrača splesni, če jo pustite v mokrem ali vlažnem okolju. Med posamezno uporabo priporočamo sušenje na svežem zraku.
  • Ne shranjujte igrač v hladilniku in zamrzovalniku (ob izraščanju zob ipd.) ali jih izpostavljajte jih vročini. Spremembe v temperaturi lahko vplivajo na obliko in volumen izdelka.
  • Kavčuk je naravni material – s staranjem ali z nepravilno nego lahko začne propadati. Če igrača postane trda ali lepljiva, je čas, da se od nje poslovite.

  Filibabba igrače iz naravne gume so oblikovane na Danskem in narejene na Kitajskem. Vsi njihovi izdelki so skladni s strogimi evropskimi regulativami za varnost igrač (En71).  Upoštevajte, da so igrače ročno narejene in pobarvane, zato so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti povsem običajne.

  O Filibabba:

  Filibabba je danska znamka, ustanovljena leta 2015 v bližini mesta Aarhus. Podjetje oblikuje in razvija brezčasne izdelke za dojenčke in otroke, z močnim poudarkom na trajnosti, kakovosti in multifunkcionalnosti. Pri Filibabbi izdelke dizajnirajo na podlagi lastnih vsakodnevnih izkušenj z otroki. Vse igrače so narejene z ljubeznijo in največjim spoštovanjem do okolja in ljudi. So tudi ena redkih danskih znamk, ki se lahko pohvali z GOTS-certifikatom.