Fresk: Dežni škornji iz naravne gume kit

34.95

Ni slabega vremena, je samo slaba obutev! S temi Fresk škornji se boste lahko odpravili ven in raziskovali vsa čudesa deževnega vremena ter spremenili skakanje po lužah v pravi šport. Škornji so narejeni iz 100% naravne gume, ki je mehek, fleksibilen in lahek material, zato so udobna obutev za vse male raziskovalce.

Na voljo v različnih velikostih, izberite spodaj. Odkrijte ujemajoče se nahrbtnike in druge dodatke Fresk.

Dostava: 2-5 dni

Počisti

Opis

O izdelku:

  • Znamka: Fresk
  • Na voljo v različnih velikosti, označite svojo izbiro.
  • Ko izbirate pravo velikost, poiščite model, ki se dobro prilega skupaj z debelimi volnenimi nogavicami. Ne kupujte prevelikih škornjev, ker nimajo vezalk, da bi jih lahko zavezali, tako kot drugo obutev. Če so škornji preveliki, se bo stopalo premikalo naprej in nazaj. Otrok bo težje hodil, škornji pa se bodo hitreje obrabili, znotraj in zunaj.
  • Fresk škornji so narejeni iz 100% naravne gume, ki je mehek in vzdržljiv material, hkrati pa tudi nestrupen, prožen in lahek, zato so škornji prilagodljivi in udobni.
  • Vodoodporni, s podplatom, ki ne drsi. Ne vsebuje PVC.
  • Nega: Po uporabi škornje očistite z vodo ali mokro krpo. Shranjujte jih na hladnem in suhem mestu, stran od virov vročine. Občasno nanje nanesite oljčno olje, ki pomaga ohranjati gumo prožno in tako podaljša življenjsko dobo škornjev.

O Fresk:

V skandinavskih jezikih Fresk pomeni svež. In izdelki Fresk prav zares ne bi mogli biti bolj sveži in zabavni! Z veselimi in usklajenimi barvami in s kančkom retro skandinavskega pridiha so všeč otrokom in odraslim. Nizozemsko podjetje s skandinavskimi koreninami nam prinaša čudovito dizajnirana, praktična in okolju prijazna otroška oblačila in dodatke. Pri Fresku verjamejo, da ni pomemben le dizajn, ampak tudi odgovornost do okolja, zato za svoje izdelke uporabljajo GOTS-certificirane materiale, naravno gumo, bambus, nerjaveče jeklo ali reciklirane PET plastenke.