%

GAM Montessori: Privij in odvij škatla

30,30

Ta material je zasnovan tako, da razširi gibanje roke ter okrepi prijem kleščah.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 1MM293
  • Znamka: Heutink / GAM
  • Material: les
  • AMI-certificiran pedagoški material
  • Kurikulum: 0-3 leta.
  • Spada med učno gradivo. Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 1+
  • Splošno obvestilo in opozorilo: Montessori materiali niso igrače, ampak izobraževalni, pedagoški materiali. Zasnovani so za uporabo pod nadzorom strokovno usposobljene odrasle osebe v šolskem okolju. Da boste izdelke uporabljali pravilno in  varno, jih vedno uporabljajte pod nadzorom (ne zgolj pri otrocih, mlajših od priporočene starosti, a predvsem pri njih). Nekateri Montessori materiali in pripomočki lahko vsebujejo majhne, dele, ki jih otroci lahko pogoltnejo, ali ostre, špičaste in druge nevarne dele, ki lahko ob nepravilni uporabi povzročijo škodo ali poškodbo.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo material obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Heutink International:

  Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah. Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.

  O GAM:

  Maria Montessori je prve pripomočke ustvarila skupaj s podjetjem Gonzagarredi. Zametki tega sodelovanja segajo v začetek 20. stoletja in v njeno prijateljstvo z markizo Mario Mariani Guerrieri Gonzaga, ki je med prvimi podprla teorije Marie Montessori in vložila vanje ter jo večkrat povabila v Gonzago. Iskreno prijateljstvo in tesno sodelovanje je prve sadove obrodilo leta 1908, ko se je odprla “Casa dei Bambini Carlo Gurerrieri Gonzaga”. Prav med enim številnih obiskov v Gonzagi je Maria Montessori naročilo za izdelavo pripomočkov predala Ernestu Bassoliju, ki je kasneje ustanovil  “Societa Anonima per il Materiale Montessori (Montessori Materials Litmited)”, podjetje, ki se je postopoma prelevilo v Gonzagarredi. Po smrti Marie Montessori je podjetje Gonzagarredi svoje zasnove delilo z vodilnimi strokovnjaki in najpomembnejšimi združenji Montessori po vsem svetu.

  Čeprav so prve pripomočke in pohištvo Montessori izdelali pred več kot 100 leti, razvoj novih Gonzagarredi izdelkov še vedno navdihujejo iste vrednote. Cilj je otrokom ponuditi najkakovostnejše izdelke, skladne z načeli, ki jih je postavila Maria Montessori, saj bodo tako rasli popolnoma svobodno in samostojno. Vsak nov pripomoček nastane iz idej strokovnjakov Montessori, ki združujejo potrebe otrok in učiteljev Montessori na eni strani in načela Montessori na drugi. Vsi izdelki so oblikovani po slednjih načelih, podjetje pa nadaljuje z razvojem teh idej.