Glückskäfer: Hiša “Vse v enem” (naravna)

42.00

To je zares domiselna Glückskäfer igrača! Streha hiše in stene tvorita okvir, znotraj pa je vse, kar potrebujete za postavitev pravega doma za vaše punčke ali najmanjše lutke: klopi, mize, postelje, stole, blazine in mize. Pohištvo se shranjuje v glavno stavbo kot majhna sestavljanka, zato je to tudi odlična igrača za zlaganje.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 523264
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: ta izdelek vsebuje majhne dele, ki lahko za majhne otroke predstavljajo nevarnost zadušitve. Prosimo, da izdelka ne dajete v uporabo otrokom mlajšim od treh let!
  • Komplet vsebuje 16 kosov
  • Material: nepobarvan les s certifikatom FSC
  • Mere: približno 22 x 7 x 15 cm, teža 780g
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.

Mama Medvedka priporoča:

V to igračo sem se zaljubila zaradi čudovite lepote naravnega lesa, ter ker je tako iznajdljivo narejena ! Vse majhno pohištvo je spretno zloženo skupaj, kar omogoča enostavno shranjevanje in nošenje (ja, tudi ven!) za igro malega sveta.