Glückskäfer: Jama (modra)

32.50

5-delna igrača za zlaganje v resnično fascinantnih odtenkih. Odlična je za dolge ure odprte, domišljijske igre: v trenutku se lahko spremeni v podvodno jamo ali v tunel za vlake; nato se preoblikuje v hišo za majhne lutke, spet v naslednjem trenutku pa v skedenj za živali na kmetiji. Odlično se dopolnjuje z drugimi kompleti za zlaganje ali igro, osupljivo pa bo videti tudi kot ozadje na sezonski naravni mizi.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 523323
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 2+
  • Komplet je sestavljen iz 5 delov
  • Material: lipov les s certifikatom FSC, pobarvan z barvo na vodni osnovi.
  • Mere: približno 22 x 6 x 17 cm, teža 950 g.
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.