Glückskäfer: Kovinski set Vedro

32,80

Klasičen set orodja za pesek iz svetlo obarvane pločevine – skoraj tak kot tisti, ki smo jih imeli kot otroci! Komplet vsebuje vedro, sito, lopatico in grablje ter je pospravljen v vrečki iz blaga. To je lepa, trajna, in da ne omenjamo, naravna alternativa igre na mivki. Lahko je tudi odličen komplet za vrtnarjenje!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 535064
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta+
  • Mere: premer vrča približno 17 cm, višina 15 cm
  • Material: Kovina
  • OPOZORILA! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Uporabljati se sme samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.

  Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). 

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.