Glückskäfer: Kuhinjska rokavica

10,40

Glückskäferjeva kuhinjska rokavica je idealna za male roke, ki želijo pomagati pri pripravi pice ali peki torte. Prijemalka se lahko uporablja za simbolno igro ali za čisto pravo, resnično delo – pazite le, da so otroci med rokovanjem z vročimi stvarmi vedno pod nadzorom odrasle osebe!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 532006
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Material: 50% lan, 50% bombaž
  • Mere: približno 22 x 13 x 1 cm.

  Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Kuhinjski pripomočki  v otroški velikosti so primerni za pripravo hrane, zato so kot nalašč ne le za domišljijsko igro, ampak tudi za čisto pravo delo!

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.