%

Glückskäfer: Otroška krtača za lase

8,00

Prijetno mehka krtača s kozjo dlako in naravnim lesenim ročajem za nego vašega novorojenčka. Kasneje krtača postane krasen predmet za hevristično igro v košari zakladov, ko otrok še malo zraste, pa jo lahko sam uporablja za osebno nego ali za igro vlog.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Najnižja cena v 30 dneh: 14,40 (-44%)

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 520901
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • To je izdelek za osebno nego in ne igrača. Primerno za uporabo pri novorojenčku, od rojstva dalje.
  • Material: bukov les in kozja dlaka
  • Mere: približno 15 x 5 x 3 cm

  Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). 

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 leti predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.