Glückskäfer: Sončni zahod

38.00

Sestavite valove oceana, dodajte rdeče zahajajoče sonce, na vrh pa plasti vijoličnega sijaja, in dobili boste resnično edinstveno igračo za skladanje! Ugotoviti kam spada kateri kos, je pravi izziv za malčke. Ampak seveda ta igrača, tako kot mnoge druge Glückskäfer igrače, omogoča še veliko več. Kombinirajte jo z drugimi kockami za gradnjo, izdelajte stolp ravnotežja ali pa iz delov sestavite mostove za avtomobile ali kaj drugega, kar vam domišljija ponudi.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 523325
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 1+
  • Komplet je sestavljen iz 10 delov
  • Material: lipov les s certifikatom FSC, pobarvan z barvo na vodni osnovi.
  • Mere: približno 25 x 7 x 13 cm, teža 770 g.
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.