Grimm’s: Loki in kvadrati za gradnjo

159.95

Ta gradbeni komplet je za majhne in velike graditelje z veliko pridiha in ljubezni do domiselne gradnje in arhitekture. Skoraj vseh 81 kosov ima v neki obliki velike ali majhne loke. Njegova simetrija govori svoj jezik oblik in odpira široko polje novih možnosti igranja: čudovite mandale, cvetlične slike, obrazi in čustva, živali in figure, črke in celo ABC igre, ki omogočajo osupljivo arhitekturo na tleh igralnice! Popoln v kombinaciji z Grimmovim gradbenim kompletom Stopnišče in drugimi priljubljenimi velikimi gradbenimi kompleti.

Dostava: 2-5 dni

Pomembno: Ta izdelek zaradi svoje edinstvene velikosti in teže potrebuje posebno nego med dostavo. Zato se za mednarodno pošiljanje zaračunajo dodatni stroški na kos, v skladu z našimi določili in pogoji (naročilo, ki vključuje ta artikel, ne izpolnjuje pogojev za brezplačno dostavo, kjer to  velja).

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Mama Medvedka priporoča:

  Resnično verjamem, da so kocke za sestavljanje ene izmed najboljših možnih igrač, ki bi jih otrok kdaj potreboval. Zato poskušamo v naši mali trgovini obdržati najrazličnejše, nekatere edinstvene, da navdihnejo novo logiko gradnje ter sprožijo ustvarjalnost. Tudi jaz imam nekaj osebnih favoritov in ta 1001 Noč, z Grimmovim Spiel und Holz dizajnom, je zagotovo med njimi. Prav tako edinstven in krasen s svojimi sijočimi barvami in eksotičnimi oblikami vabi tako otroke kot odrasle. Z njim je res enostavno zgraditi čarobni svet in se potopiti v majhne pravljice. Osupljiv del dediščine, ki ga bodo nedvomno shranile generacije!

  O izdelku:

  • Številka artikla: 43140
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Opozorilo! Komplet vsebuje majhne delce, ki lahko ob zaužitju pomenijo nevarnost zadušitve. Prosimo, da igrače ne date otrokom mlajšim od treh let. 
  • Set vsebuje 81 kock in je sestavljen v čudovitem lesenem okvirju.
  • Mere: velikost okvirja je 44,5 cm, posamezna kocka, pa 4 cm.
  • Material: les jelše pobarvan z barvo na vodni osnovi in z oljem na rastlinski osnovi.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Ne spreglejte: Pri novih izdelkih se lahko občasno sprostijo odvečni barvni pigmenti, zaradi česar se barva prenese na ostale predmete. Da barvo odstranite, priporočamo, da površino, ki se je umazala, obrišete z mokro krpo, ki ne pušča vlaken. Barve so nestrupeni premazi na vodni osnovi, ki so popolnoma neškodljivi in temeljito preizkušeni glede obstojnosti v stiku s slino. Slina nekaterih ljudi se sicer razlikuje od »običajne«, zato se lahko v teh pogojih barve prenašajo, a so madeži neškodljivi.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

  O proizvajalcu Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.

  Dodatne informacije

  Teža 9 kg