Grimm’s: Povabilo k igri, Na travniku

49,95

Ves svet odprte igre se je znašel v eni sami škatli: novi Grimm’sovi igralni kompleti “Povabilo k igri” so idealni začetni kompleti. Vsebujejo izbrane dele iz različnih Grimm’sovih igralnih kompletov za odkrivanje čarovnije ustvarjalne igre! Ponujajo vznemirljivo, dobro izbrano mešanico, ki sproži raznoliko igro: lahko zlagate ali razvrščate,  ustvarjate majhne zgodbe, delate obraze ali slike, gradite preproste strukture in proge za frnikole ali pa okrasite svoje sezonske mize. Seti so zasnovani tako, da vabijo vsakogar k doživetju povezanosti z naravo – so most med igralnico in naravo. Priporočamo vam, da te komplete odnesete ven na prosto ali jih uporabite skupaj z zakladi iz narave ter jih vključite v igro.

Kompleti so na voljo v treh različnih motivih: igrate se lahko v gozdu, ob morju ali – s tem kompletom – na travniku.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 07602
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: Majhni delci! Igrača ni primerna za otroke pod priporočeno starostjo!
  • Vsebuje: 5-delna hiško (cca. 18 cm), 2 figurici, 4 gumbke, 1 rožico, 4 perlice, 1 vrvico, 2 krožnika, 1 filc
  • Material: lipov les pobarvan z barvo na vodni osnovi in z nestrupenim rastlinskim oljnim premazom.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Ne spreglejte: Pri novih izdelkih se lahko občasno sprostijo odvečni barvni pigmenti, zaradi česar se barva prenese na ostale predmete. Da barvo odstranite, priporočamo, da površino, ki se je umazala, obrišete z mokro krpo, ki ne pušča vlaken. Barve so nestrupeni premazi na vodni osnovi, ki so popolnoma neškodljivi in temeljito preizkušeni glede obstojnosti v stiku s slino. Slina nekaterih ljudi se sicer razlikuje od »običajne«, zato se lahko v teh pogojih barve prenašajo, a so madeži neškodljivi.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

   O proizvajalcu Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.

  Morda vam bo prav tako všeč…

  Novo
  Novo