Grimm’s: Set skled (modra mavrica)

25,95

To je krasna igrača za zlaganje, ki jo bodo otroci z veseljem sestavljali in potem spet razstavili, ali pa bodo z njo gradili stolpe, dokler ne bodo obvladali načela velikosti ter izpopolnili finomotoričnih spretnosti in koordinacije roka – oko. Ponuja pa nam še veliko več!  Gre za tipičen izdelek z odprtim koncem, ki se lahko uporablja na neskončno načinov, npr. za razvrščanje ali zbiranje. Z otroško domišljijo pa se zlahka spremeni tudi v ribnik, pladenj ali posteljo za punčke. Pa še majhen namig: sklede lahko uporabimo skupaj s kinetičnim peskom in kalupi za oblikovanje! Na voljo tudi v naravni barvi, v barvi oceana in v barvi lizike!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Mali medvedek priporoča: To je ena naših prvih, pa tudi najljubših Grimm’s igrač, ki že dolgo časa raste skupaj z nami. Je namreč neverjetno vsestranska, zato smo jo skozi leta uporabljali že na nešteto različnih načinov. Ko je bil najin sin manjši, je rad sklede zlagal eno v drugo in jih nato razstavil, z njimi pa je tudi poskušal graditi majhne stolpe. Uživali smo tudi, ko smo jih uporabili skupaj z nekaj pisanimi lesenimi kroglicami. Od takrat smo preizkusili že vse: sklede so bile lonci in pladnji, že v naslednjem trenutku pa smo z njimi delali peščene gradove. Postale so ribnik, iz katerega so naše lesene živali lahko pile, ali postelje za male figurice in podobno. Zdaj je to darilo številka ena, ki ga podarim prijateljem z majhnimi otroki. Družine, ki jim je blizu Montessori ali waldorfska pedagogika, bodo v tej igrači uživale, prav tako pa tudi vsi ostali, ki se preprosto ne morejo upreti enostavnim in ustvarjalnim naravnim igračam.

  O izdelku:

  • Številka artikla: 10350
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 12+ mesecev
  • Mere: širina največje sklede je približno 11 cm. Set vsebuje 5 skled.
  • Material: les jelše, barva na vodni osnovi in nestrupen rastlinski oljni premaz.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Ne spreglejte: Pri novih izdelkih se lahko občasno sprostijo odvečni barvni pigmenti, zaradi česar se barva prenese na ostale predmete. Da barvo odstranite, priporočamo, da površino, ki se je umazala, obrišete z mokro krpo, ki ne pušča vlaken. Barve so nestrupeni premazi na vodni osnovi, ki so popolnoma neškodljivi in temeljito preizkušeni glede obstojnosti v stiku s slino. Slina nekaterih ljudi se sicer razlikuje od »običajne«, zato se lahko v teh pogojih barve prenašajo, a so madeži neškodljivi.
  • Izdelano v Nemčiji.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

   

  O proizvajalcu Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.