Grimm’s: Velik slavnostni obroč (naravni)

20,95

Verjamemo, da so vedno mali družinski rituali tisti, ki pustijo najlepše spomine na otroštvo! Z Grimmsovimi slavnostnimi obroči lahko rojstne dneve naredite edinstvene, vse ostale majhne ali velike priložnosti (na primer začetek novih letnih časov, adventni čas ali celo družinske zajtrke ob vikendih) pa nepozabne. Okrasite jih z ujemajočimi okrasnimi figurami in vazami, svečami, resničnimi naravnimi zakladi (kot so želod, manjšimi kristali ali kamni) ali še manjšimi lesenimi živalmi ali lutkami za resnično posebno vzdušje. Na voljo tudi v manjši različici!

Nasvet: Ta slavnostni obroč ne bo le čudovit osrednji del posebnih priložnostih, ampak – v kombinaciji z Mavrični prijatelji nameščenimi na 12 lukenj – se lahko uporablja tudi kot mesečni koledar.

Dostava: 2-5 dni

 

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 02100
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 14+
  • Set vsebuje 4 kose, vsaki ima 4 luknje (za ujemanje z dekorativnimi figuricami ali svečkami Grimm’s).
  • Pri uporabi sveč vedno svetujemo uporabo medeninastega svečnika. In vedno se prepričajte, da ni prepiha in da nobena dekorativna figura ni blizu ognja.
  • Mere: cca. 30 cm
  • Material: lipov les in nestrupen rastlinski oljni premaz.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Izdelano v Bosni
  • OPOZORILO: Dekorativni predmet! Ni primeren za igro!

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Evropi in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdarskih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

   O Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča možnosti igranja kolikor se le da odprte, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš začetni izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.