Grimm’s: Velika kockasta piramida (naravni odtenki)

149,95

Grimm’sov legendarni gradbeni komplet je zdaj na voljo v osupljivi naravni izdaji! Komplet brez barv pokaže, kako očarljivi so lahko naravni odtenki jelševega lesa! Otroke tudi jasno še bolj preusmeri k svobodni, domiselni konstrukciji. Poenostavljene igrače so lahko včasih, tako kot prazno slikarsko platno, sprožijo več kreativne igre kot pa bolj podrobno oblikovani deli! S 100 gradniki v različnih dolžinah od 4 do 20 centimetrov ta Grimm’sov komplet ponuja možnost ustvarjanja zelo raznolikih struktur velikega obsega.

Dostava: 2-5 dni

Pomembno: Ta izdelek zaradi svoje edinstvene velikosti in teže zahteva posebno rokovanje med dostavo. Zato se za mednarodno pošiljanje v skladu z našimi pogoji poslovanja zaračuna z doplačilom na kos (in naročilo, ki vključuje ta artikel, ne izpolnjuje pogojev za brezplačno dostavo, kjer je to velja).

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 42091
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3 leta +
  • Set vsebuje 100 kock, ki so sestavljene v čudovitem lesenem okvirju
  • Mere: velikost okvirja 44,5 cm, posamezna kocka je 4 cm široka in 20 cm visoka.
  • Material: javorjev les premazan z oljem na rastlinski osnovi.
  • Izdelano v Bosni in Hercegovini
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

  O proizvajalcu Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.

  Dodatne informacije

  Teža10 kg

  Morda vam bo prav tako všeč…