Grimm’s: Velika kockasta piramida

149,95

Ta ikonični komplet iz Grimmsovih lesenih kock v 100 delih bo zagotovil, da bodo vaši otroci imeli tisto, kar potrebujejo, da bi zgradil vse, kar se rodi v njihovi čudoviti domišljiji. Naj bodo to stolpi, gradovi, hišice za lutke, različne proge… Set vsebuje 5 različnih velikosti kock, ki sedijo v velikem pladnju, zloženem v piramido. Otroci bodo uživali, če ga bodo ločili in gradili svoje piramide in tridimenzionalne vzorce. Uporabite te Waldorfske kocke, da se igrate in učite na nešteto načinov! Prava igrača, ki se bo sigurno prenesla skozi generacije!

Dostava: 2-5 dni

 

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Mama Medvedka obožuje:

  Resnično verjamem, da so kocke za sestavljanje ene izmed najboljših možnih igrač, ki bi jih otrok kdaj potreboval. Zato poskušamo v naši mali trgovini obdržati najrazličnejše vrste, nekatere edinstvene, da navdihnejo novo logiko gradnje, sprožijo ustvarjalnost. In čeprav je to nedvomno zelo draga izbira, verjamemo, da je to res eden najbolj osupljivih kompletov, kar jih je bilo kdaj narejenih na trgu! Prava igrača, v katero se splača vložiti in se bo sigurno prenesla skozi generacije!

  O izdelku:

  • Številka artikla: 42090
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Set vsebuje 100 kock, ki so sestavljene v čudovitem lesenem okvirju
  • Material: javorjev les pobarvan z barvo na vodni osnovi in z oljem na rastlinski osnovi.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Ne spreglejte: Pri novih izdelkih se lahko občasno sprostijo odvečni barvni pigmenti, zaradi česar se barva prenese na ostale predmete. Da barvo odstranite, priporočamo, da površino, ki se je umazala, obrišete z mokro krpo, ki ne pušča vlaken. Barve so nestrupeni premazi na vodni osnovi, ki so popolnoma neškodljivi in temeljito preizkušeni glede obstojnosti v stiku s slino. Slina nekaterih ljudi se sicer razlikuje od »običajne«, zato se lahko v teh pogojih barve prenašajo, a so madeži neškodljivi.
  • Izdelano v Bosni in Hercegovini.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

  O proizvajalcu Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.

  Dodatne informacije

  Teža10 kg