Grimm’s: Zvezdnata babuška (waldorfska dekorativna figurica)

4,75

Prepričani smo, da so prav drobni družinski rituali tisti, ki poskrbijo za nepozabne otroške spomine! S temi waldorfsko navdahnjenimi slavnostnimi obroči proizvajalca Grimm’s bo vsak rojstni dan edinstven, vsaka druga mala ali velika priložnost (začetek novega letnega časa, advent ali celo družinski zajtrki ob vikendih) nepozabna. Ustvarite posebno vzdušje in obroč okrasite z ujemajočimi se okrasnimi figuricami in vazamisvečami, naravnimi zakladi (recimo z želodi, manjšimi storži in kamenčki) ali pa kar z manjšimi lesenimi živalicami ali lutkami.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 03994
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 14 mesecev+
  • Združljiv z Grimm’s slavnostnim obročem.
  • Mere: cca. 6 cm
  • Material: lipov les in nestrupen rastlinski oljni premaz.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Izdelano v Nemčiji.
  • OPOZORILO: Dekorativni predmet! Ni primeren za igro!

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Evropi in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdarskih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

   O Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča možnosti igranja kolikor se le da odprte, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš začetni izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.