Haba: Kullerbü Klingeling steza z mlinom na veter

92.60

Haba steza za frnikole Kullerbü bo z barvnimi postavitvami navdušila otroke od 2. leta dalje. Ekstra velike kroglice se kotalijo skozi oboke z zvončki, čez pisane mostove in skozi strme ovinke. Zahvaljujočemu sistemu na klik, lahko otroci vedno znova sestavijo nove proge brez pomoči odraslih. Dizajn Kullerbü  steze za kroglice omogoča fleksibilne razširitve: vsi kompleti so medsebojno združljivi in dodajo nove dimenzije obstoječim progam.

Steza z mlinom na veter je super začetni komplet z zabavnim vizualnim elementom – popolno za dobrodošlico v Kullerbü  svet!

Pozor: Izdelek zaradi svoje velikosti in/ali teže ob dostavi potrebuje posebno rokovanje, zato se v skladu z našimi pogoji poslovanja za mednarodne pošiljke zaračunajo dodatni stroški (pri naročilu, ki vsebuje ta izdelek, pa brezplačna dostava ne pride v poštev).

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  • Številka artikla: 300438
  • Znamka: Haba
  • Priporočena starost: 2-8 let
  • Pozor: vsebuje majhne delce, ni primerno za otroke, mlajše od priporočljive starosti!
  • Set vključuje: 1 rampo z mlinom na veter, 1 velika vrata, 1 obok z zvončkom, 1 strm ovinek, 2 ravna odseka, 2 rampi,  10 povezovalnih elementov, 1 začetni odsek, 3 stebre, 1 kroglico Paul, 1 kroglico muca, 1 navadno kroglico.
  • Narejeno iz kombinacije lesa in plastike.
  • Model: Kullerbü
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Haba:

  Haba je leta 1938 ustanovljeno družinsko podjetje, ki je danes prisotno po vsem svetu in sodi med najbolj poznane proizvajalce igrač, ki slovijo po kakovostnih in trpežnih lesenih izdelkih. Korenine podjetja segajo globoko v nemško zemljo, tako kot drevesa, ki jih spremenijo v proge, kocke, figurice in vsestranske igrače za malčke in otroke. Za svoje izdelke uporabljajo bukov, brezov, javorjev in lipov les, trajnostno pridobljen iz lokalnih gozdov, zato imajo vsi izdelki HABA certifikat PEFC. Poleg lesenih igrač ponujajo tudi široko izbiro punčk in inovativnih družabnih iger, oblikovalci vsako leto razvijejo okrog 500 novih igrač. Njihova filozofija je zelo preprosta in se kaže v vseh igračah: verjamejo, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju in da lahko prihodnost oblikujemo samo skozi njih. Pomemben steber Haba filozofije pa je tudi okoljska odgovornost in varnost, zato ne preseneča, da vsi njihovi izdelki ustrezajo ali celo presegajo mednarodne standarde, tudi EN71.

  Dodatne informacije

  Teža 2 kg

  Morda vam bo prav tako všeč…