Haba: Moja prva sestavljanka (kmetija)

10.10

Sestavljanke privabijo otroke in jih očarajo za dlje časa. Sestavljanke so zelo pomembne za njihov razvoj in so zanje koristne na več ravneh: pomagajo pri reševanju problemov, izpopolnjevanju finih motoričnih sposobnosti, koordinaciji oči in zbranosti. Sestavljanke otroke učijo jim dajejo občutek dosežka in samozavesti, da lahko nalogo opravijo od začetka do konca. Pomembno je, da otroku vedno izberete izzive, ki ustrezajo starosti in spretnostim: poskušajte spretnost nadgraditi iz lažjih v težje in zapletenejše uganke.

To je odličen začetni set za tradicionalno sestavljanje – narejen iz dveh, treh in štirih debelih kosov za majhne rokice. Set vsebuje tudi dodatno živalsko figuro iz bukovega lesa, ter živalske mladiče za ujemanje.

 

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 305471
  • Znamka: Haba
  • Priporočena starost: 24 mesecev+
  • Material: vezana plošča
  • Vsebuje 5 sestavljank z 2, 3 in 4 koščki.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Haba:

  Haba je leta 1938 ustanovljeno družinsko podjetje, ki je danes prisotno po vsem svetu in sodi med najbolj poznane proizvajalce igrač, ki slovijo po kakovostnih in trpežnih lesenih izdelkih. Korenine podjetja segajo globoko v nemško zemljo, tako kot drevesa, ki jih spremenijo v proge, kocke, figurice in vsestranske igrače za malčke in otroke. Za svoje izdelke uporabljajo bukov, brezov, javorjev in lipov les, trajnostno pridobljen iz lokalnih gozdov, zato imajo vsi izdelki HABA certifikat PEFC. Poleg lesenih igrač ponujajo tudi široko izbiro punčk in inovativnih družabnih iger, oblikovalci vsako leto razvijejo okrog 500 novih igrač. Njihova filozofija je zelo preprosta in se kaže v vseh igračah: verjamejo, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju in da lahko prihodnost oblikujemo samo skozi njih. Pomemben steber Haba filozofije pa je tudi okoljska odgovornost in varnost, zato ne preseneča, da vsi njihovi izdelki ustrezajo ali celo presegajo mednarodne standarde, tudi EN71.

  Morda vam bo prav tako všeč…