Haba: Sestavljanka Sadovnjak

13.00

Sestavljanke z gumbki so z razlogom priljubljene za malčke – in ta Habina ne bo izjema! Držanje kosov za gumbe in ujemanje oblik bo spodbudilo fine motorične sposobnosti in koordinacijo rok in oči, poimenovanje različnih živali pa bo spodbujalo razvoj jezika.

Ta ljubka različica Sadovnjak proizvajalca Haba ima čudovit ilustriran motiv in prikazuje prizor sadovnjaka z majhno mačko, znanim likom Thea Raven in seveda veliko sadja.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 304430
  • Znamka: Haba
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 12 mesecev+
  • Material: lipa (vezane plošče), bukev, jeklo
  • Set vključuje 1 podlago in 8 delcev sestavljanke
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Haba:

  Haba je leta 1938 ustanovljeno družinsko podjetje, ki je danes prisotno po vsem svetu in sodi med najbolj poznane proizvajalce igrač, ki slovijo po kakovostnih in trpežnih lesenih izdelkih. Korenine podjetja segajo globoko v nemško zemljo, tako kot drevesa, ki jih spremenijo v proge, kocke, figurice in vsestranske igrače za malčke in otroke. Za svoje izdelke uporabljajo bukov, brezov, javorjev in lipov les, trajnostno pridobljen iz lokalnih gozdov, zato imajo vsi izdelki HABA certifikat PEFC. Poleg lesenih igrač ponujajo tudi široko izbiro punčk in inovativnih družabnih iger, oblikovalci vsako leto razvijejo okrog 500 novih igrač. Njihova filozofija je zelo preprosta in se kaže v vseh igračah: verjamejo, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju in da lahko prihodnost oblikujemo samo skozi njih. Pomemben steber Haba filozofije pa je tudi okoljska odgovornost in varnost, zato ne preseneča, da vsi njihovi izdelki ustrezajo ali celo presegajo mednarodne standarde, tudi EN71.

  Morda vam bo prav tako všeč…