Kapla: Octocolor

43.90

Dodajte nekaj barve in detajlov vašim Kapla konstrukcijam. Ta 8-barvni komplet je v sodelovanju z umetniškimi slikarji razvil izumitelj Kapla desčic, za veselje otrok in tudi navdušenih odraslih. Omogoča samostojno igro, vendar tvori odlično kombinacijo s katerimkoli naravnim Kapla setom.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla:KAPLA_OCTOCOLOR
  • Znamka: Kapla
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Komplet vsebuje 100 kosov v 8 različnih barvah. Deščice so shranjene v leseni škatli s prozornim pokrovom
  • Mere: vsaka deščica meri 11,7 cm x 2,34 cm x 0,78 cm.
  • Material: borov les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da lesa ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo.

Deščice Kapla so narejene iz 100% neobdelanega borovega lesa, ki izvira iz borovih gozdov v pokrajini Les Landes na jugozahodu Francije. Surovine so skrbno izbrane, saj so izdelki skladni z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71) in drugimi mednarodnimi standardi. Natančen postopek izdelave zagotavlja, da so vse deščice povsem enake velikosti, v pravem razmerju ter popolnoma uravnotežene in gladke, saj so konstrukcije le tako lahko stabilne in varne.

O proizvajalcu Kapla:

Znamko Kapla je izumil Nizozemec Tom van der Bruggen, ki je želel staro francosko kmetijo spremeniti v svoj sanjski dvorec. Pri vizualizaciji svojih načrtov si je pomagal s preprostimi lesenimi kockami, a je kmalu ugotovil, da nekaterih delov stavbe, kot so npr. preklade, strehe in tla, z njimi ne bo mogel prikazati. Zato je naredil svoje deščice unikatne velikosti (v razmerju 1:3:15), s katerimi je lahko ustvaril izjemne zgradbe, ne da bi pri tem uporabil lepilo ali jih kakor koli pritrdil. Francoski šolski istem igračo uporablja kot pedagoški pripomoček, ki otrokom olajša razumevanje temeljnih vprašanj geometrije, fizike in tehnike. Gre za preprosto, a resnično osupljivo igračo za odprto igro, ki spodbuja prostorsko zavedanje, fine motorične spretnosti, ravnotežje in domišljijo, hkrati pa tudi potrpežljivost in vztrajnost. Preverite našo celotno ponudbo izdelkov Kapla.