kiko+ & gg*: Oekaki hiša (pes) – Čarobna tabla za risanje

62.00

Oekaki v japonščini pomeni “risalna tabla” in ta različica proizvajalca  kiko + & gg * je resnično edinstvena! Čarobno tablo z lesenim okvirjem lahko porišete z magnetnim pisalom, risbo izbrišete in začnete vedno znova. Povlečite mačko, da pobrišete tablo in uporabite magnetke v obliki kroga, kvadrata ali trikotnika, da bodo vaše risbe še bolj zabavne.

Pozor: Izdelek zaradi svoje velikosti in teže ob dostavi potrebuje posebno rokovanje, zato se v skladu z našimi pogoji poslovanja za mednarodne pošiljke zaračunajo dodatni stroški (pri naročilu, ki vsebuje ta izdelek, pa brezplačna dostava ne pride v poštev).

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: GG05
  • Znamka: kiko+&gg*
  • Set vključuje tablo, magnetno pisalo, 3 štampiljke. Pride v eko bombažni vrečki.
  • Mere: cca. 34 x 34 x 4,5 cm
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3+
  • Pozor: Vsebuje majhne delce, ki lahko predstavljajo nevarnost zadušitve.
  • Material: bukov les, PET plastika, magnet
  • Skladno z regulativo EN71

O kiko+ & gg*:

kiko+ & gg* je proizvajalec minimalističnih lesenih igrač in daril iz Osake na Japonskem. Podjetje, ki sta ga ustanovili dve japonski oblikovalki igrač, že več kot 10 let izdeluje okolju prijazne izdelke.Blagovna znamka tesno sodeluje z japonskimi in mednarodnimi oblikovalci, znana pa je po tem, da hitro zamenljive plastične igrače pretvarja  v dolgotrajnejše lesene kreacije. Izdelki so vedno ustvarjeni z mislijo na zabavo, funkcionalnost in dizajn.  Segajo vse od zabavnih lesenih naprav za žvečilne gumije, magnetnih tabel za risanje, retro telefonov in vozil na poteg do bolj edukacijskih in odprtih iger. Vse igrače so zasnovane tako, da spodbujajo ustvarjalnost in otrokovo domišljijo. Narejene so iz trajnostno pridobljenega lesa in so v majhnih serijah ročno izdelane v Aziji. Igrače kiko + gg so testirane v skladu z najvišjimi mednarodnimi varnostnimi standardi – vključno z evropskimi standardi (EN71).

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Morda vam bo prav tako všeč…