Maileg: Popoldanski set za čaj (za miške)

33,40

Prepustite se prikupni čajanki z našim čudovitim kompletom za Maileg popoldanski čaj. Ta očarljivi komplet, zasnovan posebej za mišje tačke, vključuje vse, kar potrebujete za prijeten trenutek ob čaju, tortah in očarljivi namizni posodi. Zavit v čudovito okrašen kovinski kovček, okrašen z Maileg potiski, je čudovito darilo za domiselno igro in ustvarjanje dragocenih spominov.

Za informacije o velikosti pohištva za hišico za punčke poglejte opis velikosti spodaj.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 11-3110-01
  • Znamka: Maileg
  • Mere: 7 x 11 cm.
   Model: mišje. Oblikovano za uporabo z Maileg miškami.
  • Primerna starost: 3 leta+
  • Material: kovina in polirezin.
  • Vzdrževanje: čiščenje le površine. Posušite z suho krpo.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Na kratko o Maileg velikostih pohištva:

  Maileg ima na voljo različne velikosti pohištva, ki jih lahko izberete glede na velikost mišk, zajčkov in prijateljev.

  • Moje pohištvo je popolno za zajčke velikosti Moj zajček in za Male miške.
  • Miške se uporabljajo z Mišjim pohištvom, ki je ustvarjeno posebno za njihovo velikost. Mikro zajčki se najudobnejše počutijo z Mikro pohištvom. Zaradi podobne velikosti lahko svoj dom in pohištvo zlahka zamenjajo. Najraje imajo hišice v velikosti 1:12.
  • Mini pohištvo je oblikovano za zajčke velikosti 1. Če vas sicer ne moti razlika v velikosti bosta tudi Mama in Tata miš zagotovo srečna s tem pohištvom. Nekaj pohištva v tej velikosti lahko uporabljate v hišici 1:12, nekaj kosov pa bo verjetno prevelikih – predvsem zaradi višine stropa.

  V kolikor imate vprašanje glede velikosti Maileg prijateljev in pohištva ali bi potrebovali malce pomoči pri interierju nas kontaktirajte – z veseljem priskočimo na pomoč!

  O Maileg:

  Dobrodošli v začarani svet Maileg, kjer škatlice od vžigalic postanejo posteljice za miške, kjer so princeske odlična družba na popoldanski čajanki in kjer je sprehod po gozdu poln dogodivščin. Je prečudovit otoček otroške domišljije v našem prenatrpanem življenju, polnem bleščečih luči in hrupnih napravic. Z vključevanjem nagajivih zgodb v vsakodnevne trenutke Maileg igrače otrokom pomagajo raziskovati čista in preprosta čudesa domišljije.

  Maileg je znamka očarljivih danskih igrač, ki navdihujejo najljubše igralne zgodbe naših otrok. Oblikovalka Dorthe Mailil in njen mož Erik sta Maileg ustanovila leta 1999. Svoj priimek, Mailil, sta združila z dansko besedo za igro, “leg”, in ime znamke Maileg (izgovorjeno My’lye) je bilo rojeno. Maileg igrače, ki so priljubljene zaradi svoje srčnosti, v čisto vsakem detajlu prikazujejo igrivost in očarljivost. Njihov brezčasen svet je poln krasnih kompletov in dodatkov, ki jih lahko zbiramo, hranimo in jih skozi generacije delimo s prijatelji in družino. V Maileg verjamejo v pomembnost varovanja okolja, zato si prizadevajo za izboljšanje proizvodnje z uporabo samo najboljših in najbolj okolju prijaznih proizvodnih obratov. Noben njihov izdelek ne vsebuje BPA ali svinca. Vse igrače so izdelane iz naravnih materialov, kot je bombaž, lan, volna, les in kovina. Pri Maileg z izjemo poliesterskega polnila v nekaterih igračah nikjer ne uporabljajo plastičnih materialov.