Maileg: Poročni mišji par v darilni škatlici

70,00

Stopite v svet romantike in igrivosti s tema očarljivima mišjema mladoporočencema! Ko zazvonijo poročni zvonovi, so ti dve ljubki miški, oblečeni v elegantna bela oblačila in eleganten smoking, pripravljeni na izmenjavo zaobljub. Zaprti v čudoviti škatli, okrašeni z očarljivimi Maileg ilustracijami, je ta komplet odlično darilo za razigrane mladoporočence, ki še vedno ohranjajo svoj otroški duh, ali za otroke, ki doživljajo čarobni čudež porok, pripravljeni na igro in ustvarjanje svojega srečno do konca svojih dni!

Nagajive in krasno oblikovane Maileg miške vabijo otroke v ure domišljijske igre in pripovedovanja zgodb. Odlično se prilegajo v roke in žepe najmlajših in vedno najdejo pot do otroških in tudi odraslih src. Miške so oblikovane za igro malega sveta in v merilu 1:12 odlično dopolnjujejo hišice za lutke in njihove dodatke. Zaradi svoje kakovost in detajlov bodo te ljubke Maileg igrače zares edinstveno in zaželeno darilo.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 17-3300-01
  • Znamka: Maileg
  • Mere (mišk): cca. 15 cm. Velikost: mama & tata miš.
  • Vsebuje dve elegantno oblečeni miški. Zapakirani v čudovito oblikovani kartonasti škatli.
  • Priporočljiva starost: 3 leta+
  • Material: 100% bombaž in lanena podloga. Polnilo: 100% recikliran poliester in PE peleti.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da svoje Maileg prijatelje in igrače operete ročno ali da na pralnem stroju izberete najbolj nežen program (priporočamo tudi, da igrače operete v vrečkah za pranje) na 30 stopinj. Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju. Ko se igrača posuši, jo nežno pregnetite, da se vrne v prvotno obliko.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Na kratko o Maileg velikostih:

  Družina mišk Maileg je na voljo v štirih različnih velikostih. Oblačila so zamenljiva med enakimi velikostmi mišk, izberete pa lahko tudi pohištvo, ki je narejeno prav za njih.

  1. Odrasla miš (mama, oče, dedek in babica): 15 cm
  2. Starejša sestra in brat: 13 cm
  3. Mlajša sestra in brat: 10 cm
  4. Mala miška in mišek: 6 cm

  Tule lahko vidite, kakšna je njihova velikost v primerjavi z zajčki in zajkljami:

  O Maileg:

  Dobrodošli v začarani svet Maileg, kjer škatlice od vžigalic postanejo posteljice za miške, kjer so princeske odlična družba na popoldanski čajanki in kjer je sprehod po gozdu poln dogodivščin. Je prečudovit otoček otroške domišljije v našem prenatrpanem življenju, polnem bleščečih luči in hrupnih napravic. Z vključevanjem nagajivih zgodb v vsakodnevne trenutke Maileg igrače otrokom pomagajo raziskovati čista in preprosta čudesa domišljije.

  Maileg je znamka očarljivih danskih igrač, ki navdihujejo najljubše igralne zgodbe naših otrok. Oblikovalka Dorthe Mailil in njen mož Erik sta Maileg ustanovila leta 1999. Svoj priimek, Mailil, sta združila z dansko besedo za igro, “leg”, in ime znamke Maileg (izgovorjeno My’lye) je bilo rojeno. Maileg igrače, ki so priljubljene zaradi svoje srčnosti, v čisto vsakem detajlu prikazujejo igrivost in očarljivost. Njihov brezčasen svet je poln krasnih kompletov in dodatkov, ki jih lahko zbiramo, hranimo in jih skozi generacije delimo s prijatelji in družino. V Maileg verjamejo v pomembnost varovanja okolja, zato si prizadevajo za izboljšanje proizvodnje z uporabo samo najboljših in najbolj okolju prijaznih proizvodnih obratov. Noben njihov izdelek ne vsebuje BPA ali svinca. Vse igrače so izdelane iz naravnih materialov, kot je bombaž, lan, volna, les in kovina. Pri Maileg z izjemo poliesterskega polnila v nekaterih igračah nikjer ne uporabljajo plastičnih materialov.