Maileg: Velika mehka žoga (svetlo modra in roza)

28.00

Ta mehka žoga, izdelana iz oeko-tex bombaža, je popolna za dojenčke, ki jo bodo že takoj po rojstvu lahko prijemali. Najmlajši bodo uživali v igri z njo, pri tem pa bodo urili finomotorične spretnosti in koordinacijo ter spoznavali teksture in oblike.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 19-9500-00
  • Znamka: Maileg
  • Mere: premer cca. 19 cm
  • Primerna starost: 0+ mesecev
  • Material: 100% OEKO-TEX bombaž. Polnilo: 100% recikliran poliester.
  • OEKO-TEX znamka in certifikat potrjuje, da so tekstilni izdelki na vseh stopnjah proizvodnje od surovin do končnega produkta človeku in okolju prijazni. To vključuje surove materiale in vlakna, prejo, blago itd. Oznaka potrjuje tudi socialno in okoljsko ustreznost pogojev v proizvodnih obratih.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da svoje Maileg prijatelje in igrače operete ročno ali da na pralnem stroju izberete najbolj nežen program (priporočamo tudi, da igrače operete v vrečkah za pranje) na 30 stopinj. Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju. Ko se igrača posuši, jo nežno pregnetite, da se vrne v prvotno obliko.

O Maileg:

Dobrodošli v začarani svet Maileg, kjer škatlice od vžigalic postanejo posteljice za miške, kjer so princeske odlična družba na popoldanski čajanki in kjer je sprehod po gozdu poln dogodivščin. Je prečudovit otoček otroške domišljije v našem prenatrpanem življenju, polnem bleščečih luči in hrupnih napravic. Z vključevanjem nagajivih zgodb v vsakodnevne trenutke Maileg igrače otrokom pomagajo raziskovati čista in preprosta čudesa domišljije.

Maileg je znamka očarljivih danskih igrač, ki navdihujejo najljubše igralne zgodbe naših otrok. Oblikovalka Dorthe Mailil in njen mož Erik sta Maileg ustanovila leta 1999. Svoj priimek, Mailil, sta združila z dansko besedo za igro, “leg”, in ime znamke Maileg (izgovorjeno My’lye) je bilo rojeno. Maileg igrače, ki so priljubljene zaradi svoje srčnosti, v čisto vsakem detajlu prikazujejo igrivost in očarljivost. Njihov brezčasen svet je poln krasnih kompletov in dodatkov, ki jih lahko zbiramo, hranimo in jih skozi generacije delimo s prijatelji in družino. V Maileg verjamejo v pomembnost varovanja okolja, zato si prizadevajo za izboljšanje proizvodnje z uporabo samo najboljših in najbolj okolju prijaznih proizvodnih obratov. Noben njihov izdelek ne vsebuje BPA ali svinca. Vse igrače so izdelane iz naravnih materialov, kot je bombaž, lan, volna, les in kovina. Pri Maileg z izjemo poliesterskega polnila v nekaterih igračah nikjer ne uporabljajo plastičnih materialov.