Maileg: Vilinska zobna miška v škatlici za vžigalice (modra)

32,50

Ponoči mala zobna miška sipa čarobni prah in zbere vse otroške zobke ter v zameno pusti presenečenje in lepe sanje. Oblečena je v magičen klobuček in s seboj pa prinese tudi škatlico, v kateri lahko za spomin shranite male zobke.

Lepo oblikovane Mailegove miške vabijo otroke na ure domišljijske igre in pripovedovanja zgodb. Popolnoma se prilegajo v roke in žepe najmlajših – tako najdejo pot v srce tako otrok kot odraslih. Miške so narejene za domišljisko igro malega sveta in po velikosti odlično dopolnjujejo hišice za lutke v merilu 1:12. Kakovost in detajli teh ljubkih igrač Maileg jih resnično naredijo edinstveno in zelo zaželjeno darilo.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 17-4105-00
  • Znamka: Maileg
  • Mere: višina cca. 11 cm. Model: mlajši brat.
  • Primerna starost: 3 leta+
  • Material: 100% lan. Polnilo: recikliran poliester.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da svoje Maileg prijatelje in igrače operete na roke ali da na pralnem stroju izberete najbolj nežen program (priporočamo, da igrače operete v vrečkah za pranje) na 30 stopinj. Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju. Ko se igrača posuši, jo nežno pregnetite, da se vrne v prvotno obliko.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Velikosti Maileg prijateljev:

  Mailegova družina mišk je na voljo v štirih različnih velikostih. Oblačila so zamenljiva med enakimi velikostmi mišk. Tudi velikosti pohištva so prilagojene za različne velikosti mišk.

  1. Odrasle miši (mama, tata, dedek in babica): 15 cm
  2. Starejša sestra in brat: 13 cm
  3. Mlajša sestra in brat: 10 cm
  4. Mala miška in mišek: 6 cm.

  Pregled velikosti zajčkov in mišk:

  O Maileg:

  Dobrodošli v začarani svet Maileg, kjer škatlice od vžigalic postanejo posteljice za miške, kjer so princeske odlična družba na popoldanski čajanki in kjer je sprehod po gozdu poln dogodivščin. Je prečudovit otoček otroške domišljije v našem prenatrpanem življenju, polnem bleščečih luči in hrupnih napravic. Z vključevanjem nagajivih zgodb v vsakodnevne trenutke Maileg igrače otrokom pomagajo raziskovati čista in preprosta čudesa domišljije.

  Maileg je znamka očarljivih danskih igrač, ki navdihujejo najljubše igralne zgodbe naših otrok. Oblikovalka Dorthe Mailil in njen mož Erik sta Maileg ustanovila leta 1999. Svoj priimek, Mailil, sta združila z dansko besedo za igro, “leg”, in ime znamke Maileg (izgovorjeno My’lye) je bilo rojeno. Maileg igrače, ki so priljubljene zaradi svoje srčnosti, v čisto vsakem detajlu prikazujejo igrivost in očarljivost. Njihov brezčasen svet je poln krasnih kompletov in dodatkov, ki jih lahko zbiramo, hranimo in jih skozi generacije delimo s prijatelji in družino. V Maileg verjamejo v pomembnost varovanja okolja, zato si prizadevajo za izboljšanje proizvodnje z uporabo samo najboljših in najbolj okolju prijaznih proizvodnih obratov. Noben njihov izdelek ne vsebuje BPA ali svinca. Vse igrače so izdelane iz naravnih materialov, kot je bombaž, lan, volna, les in kovina. Pri Maileg z izjemo poliesterskega polnila v nekaterih igračah nikjer ne uporabljajo plastičnih materialov.