Maxomorra: Top s kratkimi rokavi – Zelenjavčki

24.90

Če bi lahko otroci sami oblikovali svoja oblačila, bi zagotovo izgledala tako, kot oblačila Maxomorra! Ta organska skandinavska nimajo samo zabavnega in privlačnega dizajna, pač pa so tudi udobna in trpežna, za vse nepozabne dogodivščine znotraj ali na prostem. Naša najljubša znamka oblačil je sicer res igriva s svojimi barvami in vzorci, nikakor pa se ne igra s pomembnimi stvarmi: z našim planetom, z okoljem in s čudovitimi ljudmi, s katerimi delajo! Ker si želijo, da bi bila svet in prihodnost enako svetla!

Zakaj ne bi otroški garderobi dodali kanček barve in trajnosti s tem topom iz organskega bombaža s kratkimi rokavi s tem čudovitim vzorcem sveže zelenjave? Oglejte si našo tabelo velikosti Maxomorra in spodaj izberite svojo velikost.

Dostava: 2-5 dni

Opis

O artiklu:

  • Znamka: Maxomorra
  • Kolekcija: Poletje 2022.
  • Na voljo v različnih velikostih. Preverite mere v naši tabeli velikosti in izberite ustrezno velikost.
  • Oblikovano na Švedskem, etično in trajnostno izdelano v Indiji.
  • Material: 95 % GOTS-certificiran organski bombaž, 5 % elastan, izdelan pod pogoji pravične trgovine (fair trade).
  • Vzdrževanje: prati na 40°C s podobnimi barvami, po možnosti obrnjeno navznoter. Ni primerno za sušenje v sušilnem stroju.

O Maxomorri:

Če bi lahko otroci sami oblikovali svoja oblačila, bi verjetno izgledala tako, kot oblačila Maxomorra! To skandinavsko znamko oblačil, znano po značilnih vzorcih, ki padejo v oči, je leta 2008 na Švedskem ustanovila družina, ki je imela v mislih prav to idejo. Pomislili so, da je svet naših otrok v resnici bolj barvit, kot so ga otroška oblačila takrat odražala (no, če smo iskreni, je še danes tako!). Želeli pa so tudi, da bi bila oblačila udobna za male raziskovalce in da ne bi bila škodljiva ne za otroško kožo ne za okolje. Maxomorra pa ne verjame samo v to, da lahko naredimo svet malce bolj vesel in zabaven, ampak tudi bolj prijazen. Pravzaprav jih še posebej skrbi za prijaznost – do planeta, okolice in do vseh čudovitih ljudi, s katerimi sodelujejo! Zeleno seme trajnosti so zasadili že leta 2008 na samem začetku poti in vse od takrat se po najboljših močeh trudijo, ga zalivajo in gledajo, kako v zameno raste in cveti. Leta 2012 so tako lahko pobrali prve sadove in postali blagovna znamka s certifikatom GOTS.

GOTS je okrajšava za Global Organic Textile Standard in je pravzaprav zlati standard, ko govorimo o trajnostnih modnih znamkah. Je mednarodno priznan vodilni neodvisni standard za predelavo tekstila iz organskih vlaken. V celotno dobavno verigo tekstila so vključena vsa načela trajnosti, pri čemer se upoštevajo najvišji ekološki in socialni standardi, kot je delo z organskimi materiali, uporaba nestrupenih barv in barvil, zagotavljanje dostojnih delovnih pogojev in pošteno plačilo.

Večina njihovih oblačil je narejena iz čudovito udobnega materiala džersi, v katerega bi se lahko stiskali ves dan. Za dodatno toplino in udobje pa boste našli tudi nekaj velurja in trenirk.