NEP: Naravna obrazna barva (mali komplet)

21,95

Naj gre za praznovanje ali za preprosto vsakodnevno domišljijsko igro – otroci radi spoznavajo umetnost slikanja telesa in obraza. Sedaj lahko imate čisto naravno rešitev, ki otrokom omogoča, da igro uživajo svobodno. Ta glina in telesna ter obrazna barva na mineralni osvnovi, je podobna originalnim barvam za telo, ki so jih naši predniki uporabljali pred več tisoč leti. Ne samo, da je varna, temveč tudi neguje kožo z zdravimi sredstvi za nego kože, kot so ekološko, karitejevo (shea) maslo ali olje ricinusovega semena.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 1750-4152
  • Znamka: Natural Earth Paint
  • Komplet vsebuje štiri kozarce obrazne barve v rdeči, rumeni, modri in beli barvi, ki jih lahko mešamo, da dobimo druge barve. Vsaka posoda vsebuje 11 gramov barve.
  • V kompletu je tudi okolju prijazen pripomoček za make-up nanos.
  • Sestavine: destilirana voda, naravni glinasti in mineralni pigmenti, organsko olje ricinusovega semena, certificiran organski čebelji vosek, karitejevo (shea) maslo z oznako “pošteno trgovanje”, cetearil alkohol (iz naravnih rastlinskih olj), karagenanski morski prah, olivno olje (emulgator na osnovi oljk) in 1% optiphen (konzervans brez formaldehida in brez parabena).
  • Prosimo, upoštevajte, da izdelek ni namenjen za hrano, in ni namenjen za uživanje!
  • Čiščenje: Barva se z vodo zelo enostavno spere s kože.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

  NEP (Natural Earth Paint) barve so ročno izdelane v ZDA. So brez glutena, brez GSO, veganske in odobrene v skladu s strogimi predpisi EN71-3. Vsa embalaža je izdelana s 100% recikliranimi in biološko razgradljivimi materiali. Eko tisk in FSC papir.

  O Natural Earth Paint:

  Natural Earth Paint (NEP) je ustanovila ameriška mama umetnica, ki je v svoji prvi nosečnosti postajala previdna pri uporabi razširjenih sintetičnih barv. Trudila se je odstraniti vse strupe iz svojega ateljeja, ne da bi se odrekla visoki umetniški kakovosti barv, na katere je bila navajena – in ker ni mogla najti dobre alternativne rešitve, se je vrnila na tradicionalne, zgodovinske načine izdelave barv, in sama izdelala svoje umetniške barve. Danes NEP proizvaja visokokakovostne oljne barve za prefinjene umetnike, ter tudi naravne komplete barv za otroke. Njihovo poslanstvo je spodbujanje zgodnjega čutnega odkrivanja ustvarjanja in poglabljanja povezave z naravnim svetom okoli njih. Barve so zelo vsestranske: odlično delujejo ne samo na papirju, ampak tudi na lesu, steklu, pluti in tekstilu. Vsi izdelki so 100% varni in ekološki, NEP pa se ponaša tudi z okolju prijaznim poslovnim modelom, ki se odraža tudi v njihovem prestižnem zlatem certifikatu Green America, ki je najvišje priznanje za zeleno poslovanje v ZDA. Preverite našo celotno paleto barv NEP v naši trgovini tukaj.