NEP: Naravna otroška barva (začetni paket)

24,90

Naj vaši otroci barvajo s pravo zemljo, tako kot so to delali naši predniki! Ne samo, da je ta barva popolnoma naravna in nestrupena, ampak je s svojimi globokimi, zemeljskimi odtenki tudi neverjetno lepa! Zmešajte z vodo v razmerju 1:1, da ustvarite kremasto, tempera barvo, ali dodajte še več vode, da ustvarite svoje akvarele! Barvate lahko na lesu, kamenju, tkanini, papirju ali steklu. Barvate lahko kar s prtsi ali z naravnimi bambusovimi čopiči, ki so vključeni v komplet. Začetni komplet vsebuje šest vrečk ročno izdelanega barvnega prahu, iz katerega lahko skupno naredite približno 1 liter barve. Izdelek je dobavljiv tudi v večjem setu za bolj navdušene male umetnike!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 1667-4106
  • Znamka: Natural Earth Paint
  • Komplet vsebuje šest vrečk z barvo v prahu, v rjavi, rdeči, oranžni, rumeni, zeleni in modri barvi.  Če barvo iz vrečke mešamo z vodo v razmerju 1:1, dobimo približno 160 ml barve, podobne gostote kot tempera. Če želimo akvarel, lahko dodamo še več vode in tako dobimo tudi več barve. Poskušajte narediti toliko barve, kot jo potrebujete za eno slikanje. Že zmešana barva obstoji v zaprtih lončkih od 1 do 2 tedna pri sobni temperaturi, ali več, če je shranjena v hladilniku. Barva v prahu pa sama po sebi nima roka uporabe.
  • Komplet vsebuje tudi visoko kvalitetni čopič z ročajem iz bambusa in nitk iz koruznih vlaken.
  • Sestavine: organski koruzni škrob, arabski gumi, naravna zemlja in mineralni pigmenti.
  • Prosimo, upoštevajte, da izdelek ni namenjen za hrano, in ni namenjen za uživanje!
  • Čiščenje: Barva se s kože enostavo spere s toplo milnico. Brez težav boste odstranili tudi madaže iz tal ali iz drugih podlag. Madeže na oblačilih lahko odstranite s pranjem.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

  NEP (Natural Earth Paint) barve so ročno izdelane v ZDA. So brez glutena, brez GSO, veganske in odobrene v skladu s strogimi predpisi EN71-3. Vsa embalaža je izdelana s 100% recikliranimi in biološko razgradljivimi materiali. Eko tisk in FSC papir.

  O Natural Earth Paint:

  Natural Earth Paint (NEP) je ustanovila ameriška mama umetnica, ki je v svoji prvi nosečnosti postajala previdna pri uporabi razširjenih sintetičnih barv. Trudila se je odstraniti vse strupe iz svojega ateljeja, ne da bi se odrekla visoki umetniški kakovosti barv, na katere je bila navajena – in ker ni mogla najti dobre alternativne rešitve, se je vrnila na tradicionalne, zgodovinske načine izdelave barv, in sama izdelala svoje umetniške barve. Danes NEP proizvaja visokokakovostne oljne barve za prefinjene umetnike, ter tudi naravne komplete barv za otroke. Njihovo poslanstvo je spodbujanje zgodnjega čutnega odkrivanja ustvarjanja in poglabljanja povezave z naravnim svetom okoli njih. Barve so zelo vsestranske: odlično delujejo ne samo na papirju, ampak tudi na lesu, steklu, pluti in tekstilu. Vsi izdelki so 100% varni in ekološki, NEP pa se ponaša tudi z okolju prijaznim poslovnim modelom, ki se odraža tudi v njihovem prestižnem zlatem certifikatu Green America, ki je najvišje priznanje za zeleno poslovanje v ZDA. Preverite našo celotno paleto barv NEP v naši trgovini tukaj.