nic: Ropotajoči valj

37.00

Najmlajše bodo navdušili edinstveni zvoki in gibi tega fascinantnega ropotajočega valja. Obrni ga ali ga stresi ter opazuj in poslušaj, kako lesene kroglice padajo z vrha stolpa na dno skozi luknjaste prepreke. To igračo, ki je ena izmed paradnih konjev proizvajalca nic Toys, obožujejo mnoge Montessori družine in institucije, saj spodbuja slušno dojemanje in radovednost! Na voljo tudi  v malce večji različici s barvnimi kroglicami.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 1560
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 1+
  • Mere: približno 18 x 10,5 x 11 cm, teža: 370 g
  • Material: les s FSC certifikatom
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

  Igrače nicToys so oblikovane in izdelane v Nemčiji, ter so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Nekateri njihovi izdelki so ročno izdelani iz lesa in prebarvani predvsem z barvami na vodni osnovi. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo med seboj in imajo celo edinstvene vzorce, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar je dokaz naravnega izvora lesa. Sčasoma lahko igra na lesu in barvi povzroči znake obrabe. 

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 letih predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.