Nienhuis Montessori: Čopič za pecivo

3,25

Priročen pripomoček, s katerim bodo otroci lahko naredili prve korake k samostojnosti v kuhinji. S tem čopičem vam lahko pomagajo premazati kakršnokoli testo.

Pripomoček uporabljajte odgovorno in pod nadzorom odraslih, izdelek ni igrača!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 408900
  • Znamka: Heutink / Nienhuis
  • Material: naraven bukov les in konjska dlaka
  • AMI-certificiran pedagoški material
  • Kurikulum: za 3-6 let.
  • Spada med učno gradivo. Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3+
  • Mere: dolžina cca. 15 cm
  • To ni igrača, ampak kuhinjski pripomoček. Vedno uporabljati pod nadzorom odrasle osebe.
  • Splošno obvestilo in opozorilo: Montessori materiali niso igrače, ampak izobraževalni, pedagoški materiali. Zasnovani so za uporabo pod nadzorom strokovno usposobljene odrasle osebe v šolskem okolju. Da boste izdelke uporabljali pravilno in  varno, jih vedno uporabljajte pod nadzorom (ne zgolj pri otrocih, mlajših od priporočene starosti, a predvsem pri njih). Nekateri Montessori materiali in pripomočki lahko vsebujejo majhne, dele, ki jih otroci lahko pogoltnejo, ali ostre, špičaste in druge nevarne dele, ki lahko ob nepravilni uporabi povzročijo škodo ali poškodbo.
  • Vzdrževanje: Operite s toplo vodo in milom in takoj posušite. Izdelka ne perite v pomivalnem stroju.

   O Heutink International:

  Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah.

  Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.

  O Nienhuis:

  Leta 2007 je Heutink Group kupilo podjetje Nienhuis Montessori, ki ga je leta 1929 ustanovil Albert Nienhuis. Podjetje je že takrat Maria Montessori (AMI) osebno izbrala in pooblastila za izdelavo njenih pripomočkov in opreme. Nienhuis Montessori je že desetletja uradno potrjen s strani Association Montessori Internationale (AMI), vse do danes. Je vodilna svetovna blagovna znamka, ko gre za Montessori materiale in materiale, ki se najpogosteje uporabljajo v Montessori ustanovah. Ti izpolnjujejo značilnosti in potrebe “metode Montessori” in v konkretni obliki ohranjajo stremljenje k odličnosti, ki je temelj Montessori pedagogike. Izdelki Nienhuis so tako privlačni in tako dovršeno izdelani, da otroci v njih najdejo nepremagljivo privlačnost – otroka premamijo, da si želi delati.