Ostheimer: Goska (s pokončno glavo)

14,50

Po mnenju številnih navdušencev in zbirateljev lesenih igrač, Ostheimer izdeluje najlepše lesene figure po Waldorf navdihu. Vsak kos je tradicionalno izdelan v Nemčiji, ročno poslikan v majhnih serijah, ki ohranjajo prvotno lepoto lesa. S temi edinstvenimi lesenimi figurami se lahko otroci potopijo v čarobni svet domišljijske igre ali pa jih uporabijo za pripovedovanje zgodb v waldorfskem slogu. V številnih družinah po vsem svetu svojo zbirko počasi dopolnjujejo tako, da otrokom podarijo kos za rojstni dan, božič ali kakšno posebno priložnost, kar postane čudovita tradicija.

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: OS13312
  • Znamka: Ostheimer
  • Mere: cca. 8 cm.
  • Ročno oblikovano v Nemčiji iz masivnega javorjevega lesa. Ročno obarvano z z okolju prijaznimi barvami in zaključeno z organskim oljem.
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta+
  • Vse Ostheimer lesene figurice izpolnjujejo stroge EU varnostne standarde za igrače (CE).
  • Nega: Prosimo, da lesa ne izpostavljate vlagi in ga nikoli popolnoma ne potopite v vodo.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Upoštevajte, da so Ostheimer figure ročno izdelane iz lesa. Posledično se lahko nekoliko razlikujejo in imajo celo edinstvene oznake. Rahle spremembe v barvi in ​​strukturi lesa prispevajo k privlačnosti in individualnosti teh edinstvenih igrač.

  O Ostheimer:

  Ostheimer Wooden Toys je nemška družinska delavnica, ki že več kot 80 let izdeluje visokokakovostne lesene igrače. Po mnenju številnih navdušencev in zbirateljev lesenih igrač so nekronana kraljica izdelave lesenih figur– in njihove edinstvene kakovosti in estetske privlačnosti resnično ni mogoče primerjati z nobeno drugo! Les je izbran iz lokalnih trajnostnih gozdov, vsaka igrača pa je ročno žagana, brušena in barvana z največjo skrbnostjo. Vsak izdelek je unikaten predmet, individualno oblikovan z ljubeznijo, proizveden le v zelo omejenih količinah skozi leto. Lesene figure Ostheimer so najpomembnejše waldorfske igrače, ki otroke povezujejo z naravo in lepoto ter jih vabijo v čarobni svet domišljijske igre.

  Morda vam bo prav tako všeč…