OtoToys (PrimozsWorkshop): Sinička

22,00

Igrače za natikanje so priljubljene z razlogom! Za otroke so res velik izziv, saj zahtevajo izpopolnjene motorične sposobnosti, koordinacijo oči in rok ter bilateralno koordinacijo (ko obe roki delata skupaj). Poglobljena dejavnost, pomaga otroku pri razvoju koncentracije. Je pa tudi zelo pomirjujoča dejavnost!

Igrač Primoža Rojca ne moremo primerjati z ostalimi igračami v naši ponudbi– in prav v tem je tudi njihova lepota. Spominjajo nas na stare, nostalgične igrače, ki so jih izdelovali naši dedki. Izdelane so s srcem in roko, zato so barve in zaključki nekoliko bolj neenakomerni in nekoliko bolj robustni. Vsak kos je unikaten, zato jih priporočamo ljudem, ki cenijo ročna dela in domače igrače ter vidijo vrednost v njihovi nepopolnosti. Z nakupom te igrače podprete malo slovensko družinsko delavnico.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla:  OTO-030
  • Znamka: Ototoys / PRIMOZsWORKSHOP
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+ leta
  • Pozor! Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let!
  • Mere: 21 x 10 cm.
  • Material: bukov les, vodne barve in zaščitno olje.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu – preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.

  Izdelki Ototoys so ročno izdelani v majhni Slovenski delavnici, ki jo vodi Primož Rojc (znane so tudi pod imenom PrimozsWorkshop ali Domače igrače) v Ilirski Bistrici. Primož je odraščal v mizarski družini, kjer se je naučil veliko obrtniških spretnosti. Vsi njegovi izdelki so ročno izdelani in imajo značilnosti starih in nostalgničnih igrač. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. Vse njegove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), vse igrače so varnostno testirane s strani pristojnih inštitucij.