Petit Boum: Senzorična steklenička Raziskovanje kmetije

17,55

Ali lahko opazite čudovite živali, ki se skrivajo na kmetiji? Steklenico malo pretresite, prevrnite in obrnite, da odkrijete, kaj se skriva v njej! Steklenička je opremljena s skupino živali, ki jih moraš najti. Odlična čutna izkušnja za otroke, ki spodbuja njihovo radovednost, poučuje o različnih ekosistemih ter podpira govor in jezik. Ni le odlična za opazovanje, razvijanje jezika, ampak je rokovanje s steklenico tudi odlična pomirjujoča dejavnost, ki otrokom pomaga uravnavati čustva in se sprostiti po napornih dejavnostih.

Posebej priporočljivo za starost 18 mesecev in več.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: PB47644
  • Znamka: Petit Boum
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev +
  • Velikost: 14 x 4 cm
  • Izdelano v Španiji.
  • Senzorične stekleničke Petit Boum je mogoče reciklirati in so certificirane po najstrožjih varnostnih standardih (EN71 / CE). Narejene so iz trdne plastike, ki jo je mogoče reciklirati, in iz kombinacije naravnih in nenaravnih polnilnih materialov. Zatesnjene so z dvojnim bukovim lesom. So brez kovin, BPA in falatov. Otroci lahko z njimi rokujejo brez tveganja. Za vašo brezskrbnost so steklenice popolnoma zaprte z dvojnim pokrovčkom in se ne zlomijo.
  • POZOR: Steklenic ne potapljajte v vodo in ne izpostavljajte soncu za dalj časa, saj lahko spremeni pritisk in vpliva na varnost. Svetujemo vam, da redno preverjate, ali ima vaša steklenica kakršne koli razpoke ali spremembe. Za čiščenje priporočamo brisanje z vlažno krpo.

  O Petit Boum:

  Se še spomnite, kako je biti otrok? Čas še ne obstaja. Vsak predmet, vsaka oblika, vsak zvok je odkritje. Čuti so odprto okno, um pa goba, ki vse posrka vase.  Španska blagovna znamka Petit Boum, ki sta jo ustanovili dve mami, želi služiti tem trenutkom otroštva. Izdelujejo široko paleto barvitih senzoričnih stekleničk, ki so kot mala zaprta vesolja, ki razvajajo čute in vabijo k raziskovanju in opazovanju. S svojim pisanim svetom se nagibajo k neločljivi radovednosti malih raziskovalcev. Ne spodbujajo le zgodnjega kognitivnega razvoja, ampak tudi pomirjujoče vplivajo na razvijajoči se živčni sistem otrok. Ob opazovanju svetlobe in bleščanja se lahko otroci v trenutkih vznemirjenosti in tesnobe sprostijo in osredotočijo. Od prvih dražljajev in brbotanja do plazenja in prvih besed je steklenička Petit Boum evolucijska igrača, ki bo vašega dojenčka podpirala z različnimi dražljaji in možnostmi v različnih razvojnih fazah.

  Morda vam bo prav tako všeč…