Petit Boum: Senzorična steklenička Zajec

12,80

Glejte, stresajte … in poslušajte! Zvočne stekleničke Petit Boum so spodbudno doživetje za najmlajše. Slušni stimulaciji je dodana tudi vizualna poslastica: opazi velikonočnega zajca, ki skače in teče med korenčki. Ti uspe najti skrito velikonočno jajce? S stresanjem in kotaljenjem senzoričnih stekleničk pa bodo otroci razvijali tudi svoje grobe motorične spretnosti.

Dostava: 2-5 dni

 

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: PB85739
  • Znamka: Petit Boum
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3 mesece +
  • Velikost: 14 x 4 cm
  • Izdelano v Španiji.
  • Senzorične stekleničke Petit Boum je mogoče reciklirati in so certificirane po najstrožjih varnostnih standardih (EN71 / CE). Narejene so iz trdne plastike, ki jo je mogoče reciklirati, in iz kombinacije naravnih in nenaravnih polnilnih materialov. Zatesnjene so z dvojnim bukovim lesom. So brez kovin, BPA in falatov. Otroci lahko z njimi rokujejo brez tveganja. Za vašo brezskrbnost so steklenice popolnoma zaprte z dvojnim pokrovčkom in se ne zlomijo.
  • POZOR: Steklenic ne potapljajte v vodo in ne izpostavljajte soncu za dalj časa, saj lahko spremeni pritisk in vpliva na varnost. Svetujemo vam, da redno preverjate, ali ima vaša steklenica kakršne koli razpoke ali spremembe. Za čiščenje priporočamo brisanje z vlažno krpo.

  O Petit Boum:

  Se še spomnite, kako je biti otrok? Čas še ne obstaja. Vsak predmet, vsaka oblika, vsak zvok je odkritje. Čuti so odprto okno, um pa goba, ki vse posrka vase.  Španska blagovna znamka Petit Boum, ki sta jo ustanovili dve mami, želi služiti tem trenutkom otroštva. Izdelujejo široko paleto barvitih senzoričnih stekleničk, ki so kot mala zaprta vesolja, ki razvajajo čute in vabijo k raziskovanju in opazovanju. S svojim pisanim svetom se nagibajo k neločljivi radovednosti malih raziskovalcev. Ne spodbujajo le zgodnjega kognitivnega razvoja, ampak tudi pomirjujoče vplivajo na razvijajoči se živčni sistem otrok. Ob opazovanju svetlobe in bleščanja se lahko otroci v trenutkih vznemirjenosti in tesnobe sprostijo in osredotočijo. Od prvih dražljajev in brbotanja do plazenja in prvih besed je steklenička Petit Boum evolucijska igrača, ki bo vašega dojenčka podpirala z različnimi dražljaji in možnostmi v različnih razvojnih fazah.

  Morda vam bo prav tako všeč…