Petit Boum: Set senzoričnih žogic

29,95

Žoga postavi otrokov svet v gibanje ter ga poveže s svetom in drugimi. Valjanje žoge po tleh je povezovalna izkušnja. Zato menimo, da je žoga najpomembnejša igrača za dojenčke! Komplet Petit Boum je resnično poseben, saj vsebuje 5 žog različnih velikosti in materialov. Različne teksture, teže in temperature spodbujajo otrokova čutila, kognitivno razumevanje in razvoj grobe motorike.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: PB47661
  • Znamka: Petit Boum
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 12 mesecev +
  • Komplet vsebuje 5 žogic: 9 cm kovinsko žogico, 8 cm bombažno žogico, 7 cm volneno žogico, 6 cm plutovinasto žogico in 5,2 cm leseno žogico.
  • Izdelano v Španiji.
  • Čistite samo z vlažno krpo.

  O Petit Boum:

  Se še spomnite, kako je biti otrok? Čas še ne obstaja. Vsak predmet, vsaka oblika, vsak zvok je odkritje. Čuti so odprto okno, um pa goba, ki vse posrka vase.  Španska blagovna znamka Petit Boum, ki sta jo ustanovili dve mami, želi služiti tem trenutkom otroštva. Izdelujejo široko paleto barvitih senzoričnih stekleničk, ki so kot mala zaprta vesolja, ki razvajajo čute in vabijo k raziskovanju in opazovanju. S svojim pisanim svetom se nagibajo k neločljivi radovednosti malih raziskovalcev. Ne spodbujajo le zgodnjega kognitivnega razvoja, ampak tudi pomirjujoče vplivajo na razvijajoči se živčni sistem otrok. Ob opazovanju svetlobe in bleščanja se lahko otroci v trenutkih vznemirjenosti in tesnobe sprostijo in osredotočijo. Od prvih dražljajev in brbotanja do plazenja in prvih besed je steklenička Petit Boum evolucijska igrača, ki bo vašega dojenčka podpirala z različnimi dražljaji in možnostmi v različnih razvojnih fazah.

  Morda vam bo prav tako všeč…