Sarah’s Silk: Mavrična svilena rutka

36,95

Svilene rutke so ena najbolj vsestranskih odprtih igrač. Otroci lahko z njimi zgradijo trdnjave, uporabijo jih lahko kot polja za male lesene živali, kot morje za svoje jadrnice ali kot taborni ogenj. Vanje lahko zavijejo svoje punčke ali pa iz rutk zvežejo nosilke in nahrbtnike zanje. Ali pa se preprosto sami zavijejo vanje in se potopijo v igro vlog. Fizično aktivni otroci bodo uživali v gibalnih aktivnostih, ko bodo rutke uporabili za žongliranje ali kot šal za ples. Rutke so hkrati čudovit dodatek na mizah z naravno dekoracijo, lahko pa jih uporabljamo tudi za zavijanje daril – znova in znova.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 8502135395121
  • Znamka: Sarah’s Silk 
  • Mere: cca. 90 x 90 cm
  • Sestavine: 100% kitajska svila (5 momme), ročno obarvana z nestrupenimi, okolju prijaznimi barvami.
  • Nega: previdno operite na roke s hladno milnato vodo, potem pa obesite za sušenje (brez prepogibanja ali zvijanja). Ne uporabljajte odstranjevalca madežev ali drugih močnih kemikalij. Likajte pri nizkih temperaturah, da obnovite njen sijaj.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
  • Testirano po strogih varnostnih standardih v ZDA in EU. Izdelano na Kitajskem.

  Katero velikost izbrati?

  Sarah’s Silk igralne svilene rutke pridejo v različnih velikostih:

  • Mini svilena rutka (cca. 50 x 50 cm) je super za mlajše otroke (seveda pa še vedno pod nadzorom!) Obesite jih na gym igralnico, privežite na lesen obroč ali jih uporabite s škatlo za robčke. Kasneje so popolni kot naglavne rute ali modni dodatki, odskočni kamni ali žepne igrače, ki jih lahko vzamete s seboj.
  • Klasična svilena rutka (cca. 90 x 90 cm) je najbolj vsestranska velikost od vseh! Odlična za igro oblačenja ali igro malega sveta, ples ali gibanje. Je tudi najboljša izbira za zavijanje daril v furošiki stilu.
  • Velika svilena rutka (cca. 275 x 90 cm): te zelo dolge igralne svile so prava izbira za aktivno igro in gradnjo brloga ali utrdbe. So idealne velikosti, da jih vržete čez svoj Piklerjev trikotnik in ga spremenite v šotor. Prav tako so odlična izbira za vrtec ali skupinsko igro.

   O Sarah’s Silk:

  Sarah’s Silk je ameriško družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let specializira za naravne igrače po vzoru Waldorfske pedagogike. V Sarah’s Silk verjamejo v čarobnost ustvarjalne igre, igrače pa so že desetletja stalnica waldorfskih vrtcev in igralnic! Za svoje izdelke uporabljajo 100% kitajsko svilo, obarvano z živahnimi in okolju-prijaznimi barvami. Nežna do mati Zemlje, je svila naravno vlakno, ki se zlahka razgradi in se vrne v zemljo, jo napolni in nahrani. Sarah’s Silk igrače spodbujajo otroško domišljijo in ujamejo čarobno dušo, ki živi v njih. Ponujajo neskončne možnosti odprtega tipa: popolne so za igro oblačenja ali igro vlog, igro malega sveta ali za samoizražanje, kot je ples. Igralne svile so naravno lahke in prozorne, premikajo se in letijo na veličasten način. Sarah’s Silk veganom prijazna alternativa so tudi bombažna igralna oblačila.

  Morda vam bo prav tako všeč…