Sarah’s Silks: Mavrična zajčkova ušesa

27,90

Čudovit naglavni okras za vsakega nadobudnega zajčka – za pusta, iskanje velikonočnih jajc ali tudi za šemljenje pri igri doma. Lepo se ujema z mehko pastelno mavrično svileno rutko.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla:  SS23302
  • Znamka: Sarah’s Silks 
  • Mere: 53 cm obseg. Naglavni trak ima elastično hrbtno stran in se raztegne tako, da se prilega večini otrok 3+ pa vse do odraslega.
  • Sestavine: Izdelana iz svetleče teksturirane žakardne svile, ročno poslikana in sitotiskana z naravnimi, okolju prijaznimi barvili.
  • Nega: previdno operite na roke s hladno milnato vodo, potem pa obesite za sušenje (brez prepogibanja ali zvijanja). Ne uporabljajte odstranjevalca madežev ali drugih močnih kemikalij. Likajte pri nizkih temperaturah, da obnovite njen sijaj.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • Testirano po strogih varnostnih standardih v ZDA in EU.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. 

  Katero velikost izbrati?

  Sarah’s Silks igralne svilene rutke pridejo v različnih velikostih:

  • Mini svilena rutka (cca. 50 x 50 cm) je super za mlajše otroke (seveda pa še vedno pod nadzorom!) Obesite jih na gym igralnico, privežite na lesen obroč ali jih uporabite s škatlo za robčke. Kasneje so popolni kot naglavne rute ali modni dodatki, odskočni kamni ali žepne igrače, ki jih lahko vzamete s seboj.
  • Klasična svilena rutka (cca. 90 x 90 cm) je najbolj vsestranska velikost od vseh! Odlična za igro oblačenja ali igro malega sveta, ples ali gibanje. Je tudi najboljša izbira za zavijanje daril v furošiki stilu.
  • Velika svilena rutka (cca. 275 x 90 cm): te zelo dolge igralne svile so prava izbira za aktivno igro in gradnjo brloga ali utrdbe. So idealne velikosti, da jih vržete čez svoj Piklerjev trikotnik in ga spremenite v šotor. Prav tako so odlična izbira za vrtec ali skupinsko igro.

   O Sarah’s Silks:

  Sarah’s Silks je ameriško družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let specializira za naravne igrače po vzoru Waldorfske pedagogike. V Sarah’s Silks verjamejo v čarobnost ustvarjalne igre, igrače pa so že desetletja stalnica waldorfskih vrtcev in igralnic! Za svoje izdelke uporabljajo 100% kitajsko svilo, obarvano z živahnimi in okolju-prijaznimi barvami. Nežna do mati Zemlje, je svila naravno vlakno, ki se zlahka razgradi in se vrne v zemljo, jo napolni in nahrani. Sarah’s Silks igrače spodbujajo otroško domišljijo in ujamejo čarobno dušo, ki živi v njih. Ponujajo neskončne možnosti odprtega tipa: popolne so za igro oblačenja ali igro vlog, igro malega sveta ali za samoizražanje, kot je ples. Igralne svile so naravno lahke in prozorne, premikajo se in letijo na veličasten način. Sarah’s Silks veganom prijazna alternativa so tudi bombažna igralna oblačila.

  Morda vam bo prav tako všeč…