sigikid: Naravna ninica Žabica (eko bombaž)

33,90

Bodite prijazni do kože s to dojenčkovo ninico! Pri izdelavi tega super mehkega prijatelja so bili uporabljeni samo naravni, organski materiali: vse zunanje tkanine so narejene iz organskega bombaža, polnilo je sestavljeno iz čiste nove volne. Obrazne poteze so okrašene. Izpolnjuje otrokovo potrebo po toplini, družbi in čutnih izkušnjah, ki jih zagotavlja mehak tekstil.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 41352
  • Znamka:  sigikid
  • Mere: 19 x 7 x 27 cm
  • Primerna starost: 0+
  • Material: 100% ekološki bombaž s certifikatom in 100% ekološko polnilo (volna jagnjeta)
  • Vsi materiali in tkanine so barvani ali potiskani z okolju prijaznimi barvili. Izbrani materiali so odporni na znoj in slino, saj dojenčki zelo radi žvečijo in sesajo zavezane vozle svoje odeje.
  • Navodila za vzdrževanje: Pred pranjem odstranite lesen obroč. Priporočamo, da mehko igračo perete ročno ali v pralnem stroju pri 30 °C volnenem ciklu. Ne uporabljajte nobenega mehčalca. Ne sušite v sušilnem stroju. Ko je posušen, ga nežno zmasirajte, da se povrne v prvotno stanje in obliko.

  O sigikid:

  sigikid je družinsko podjetje, katerega korenine segajo daleč nazaj – pravzaprav več kot 150 let nazaj! sigikidovo nemško matično podjetje “H. Podjetje Scharrer & Koch GmbH« je bilo ustanovljeno leta 1856 na Bavarskem in je sprva izdelovalo steklene kroglice. Leta 1910 je Theo Köhler, praded trenutnega lastnika sigikida, prevzel in počasi uvedel igrače iz steklenih perlic v linijo izdelkov. Ko je leta 1968 lastništvo prevzela naslednja generacija, se je rodila blagovna znamka sigikid. V današnjem svetu je veliko naših vsakodnevnih interakcij hitrih in kratkotrajnih. Pogosto pozabljamo na eno izmed najpomembnejših človeških lastnosti: sposobnost crkljanja in igre. Pri sigikidu dajejo poudarek na oboje in verjamejo, da otroci potrebujejo toplino za svoj razvoj! Plišaste igrače sigikid plush so izdelane v Nemčiji, iz kakovostnih materialov. Igrače imajo mehke poteze s harmoničnimi ampak živahnimi barvami, ki otroke takoj prevzamejo!