SKRIVNOSTNI PLAYDATE S PRIMOŽEM ROJCEM: PREIZKUŠANJE IGRAČ

0,00

Posebej te vabimo na skrivni playdate z našim najljubšim slovenskim izdelovalcem igrač, Primožem Rojcem! Zakaj je skrivni? Ker Primož prinaša nekaj, česar še nihče ni videl, niti mi ne: svojo čisto novo igračo. Preden te igrače pridejo na naše poličke in v vaše igralnice, bi jih radi videli v akciji in zbrali mnenja najboljših strokovnjakov za igro: vaših otrok!

Ob tem dogodku bomo postavili brezplačni igralni kotiček z novim kompletom igrač, kjer bomo opazovali vaše otroke, nabirali ideje ter uživali v prigrizkih in prijateljskih pogovorih, tako kot to počnemo na običajnih playdate-ih v Gnezdu (Ljubljana). Udeležba je popolnoma brezplačna (prosimo le, da s seboj prineseš kanček igrivosti!). Poleg tega te bo Primož celo presenetil s kompletom svojih igrač, ko bo enkrat že vsem razkrit! Samo predstavljaj si, kako ponosen bo tvoj otrok, ko se bo zavedal, da je prispeval k oblikovanju naslednje velike uspešnice v svoji igralnici!

Naši mali preizkuševalci igrač se lahko prijavijo v dve skupini:

  • za otroke 2-3 leta: 11. september (ponedeljek), 15:00
  • za otroke 4-6 let: 11. september (ponedeljek), 16:30

Po opravljeni rezervaciji bomo v 1-2 delovnih dneh poslali potrditev in vse potrebne podatke. Veselimo se igranja s tabo!

POMEMBNO: Število mest je omejeno in ko rezervirate, resnično računamo na vašo udeležbo, da bomo lahko dogodek naredili ne le zabavnega, ampak tudi poučnega! V kolikor ne morete priti, nam to sporočite čim prej, najbolje 24 ur pred dogodkom, da vaše mesto ponudimo še kakšnemu drugemu malemu strokovnjaku!

Category: SKU: N/A