Terra Kids: Kombinirane klešče

7,00

Kombinirane klešče, zasnovane prav za najmlajše mojstre: zaradi trpežnih, kakovostnih materialov, vzmetnega mehanizma in ergonomskega ročaja so še posebej primerne za male roke!

Opozorilo: To ni igrača, ampak orodje! Uporaba je priporočljiva le pod nadzorom odrasle osebe in z upoštevanjem varnostnih priporočil!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 303627
  • Znamka: Terra Kids, Haba
  • Velikost: 13 x 16 cm
  • OPOZORILO! Uporabljati se sme samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Izdelek ni igrača, ampak funkcionalno orodje!

  O Terra Kids:

  Terra Kids je linija proizvajalca Haba, katere namen je pomagati vzgojiti radovedne in sposobne raziskovalce (in staršem vrniti otroške spomine). Otrokom nudijo resnična orodja za raziskovanje, postavljanje vprašanj, poizvedovanje in eksperimentiranje s tem, kar vidijo in najdejo v svoji okolici. Vsi izdelki podjetja Terra Kids so orodja in ne igrače, zato naj jih otroci uporabljajo samo pod nadzorom, skupaj z vami, da se naučijo odgovorne in varne rabe tovrstnih orodij.

  O Haba:

  Haba je leta 1938 ustanovljeno družinsko podjetje, ki je danes prisotno po vsem svetu in sodi med najbolj poznane proizvajalce igrač, ki slovijo po kakovostnih in trpežnih lesenih izdelkih. Korenine podjetja segajo globoko v nemško zemljo, tako kot drevesa, ki jih spremenijo v proge, kocke, figurice in vsestranske igrače za malčke in otroke. Za svoje izdelke uporabljajo bukov, brezov, javorjev in lipov les, trajnostno pridobljen iz lokalnih gozdov, zato imajo vsi izdelki HABA certifikat PEFC. Poleg lesenih igrač ponujajo tudi široko izbiro punčk in inovativnih družabnih iger, oblikovalci vsako leto razvijejo okrog 500 novih igrač. Njihova filozofija je zelo preprosta in se kaže v vseh igračah: verjamejo, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju in da lahko prihodnost oblikujemo samo skozi njih. Pomemben steber Haba filozofije pa je tudi okoljska odgovornost in varnost, zato ne preseneča, da vsi njihovi izdelki ustrezajo ali celo presegajo mednarodne standarde, tudi EN71.