Terra Kids: Lepilna pištola

18,00

Lepilna pištola Terra Kids je kot nalašč za vaše male umetnike za hitro in priročno lepljenje različnih materialov, kot so valoviti karton, pluta in les, ter izdelava lastnih orodij ali mojstrovin. Pištola je opremljena s stikalom za vklop in izklopom in indikatorsko lučko. Zagotavlja trden oprijem za udobno in natančno delo. Otroci lahko začnejo takoj, saj je aparatu priložen začetni paket 5 lepilnihh palčk.

Opozorilo: To ni igrača, ampak orodje! Uporaba je priporočljiva le pod nadzorom odrasle osebe in z upoštevanjem varnostnih priporočil!

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 3053380
  • Znamka: Terra Kids, Haba
  • Material: bombaž, etilen-vinilacetat, plastika
  • Komplet vsebuje: 1 lipilno pištolo, 5 lepilnih palic, 1 par rokavic. Rokavice so velikosti: 5-6, primerne za otroke od 6 do 12 let, tako desničarje kot levičarje.
  • Opozorilo: To ni igrača, ampak orodje! Uporaba je priporočljiva le pod nadzorom odrasle osebe in z upoštevanjem varnostnih priporočil!

  O Terra Kids:

  Terra Kids je linija proizvajalca Haba, katere namen je pomagati vzgojiti radovedne in sposobne raziskovalce (in staršem vrniti otroške spomine). Otrokom nudijo resnična orodja za raziskovanje, postavljanje vprašanj, poizvedovanje in eksperimentiranje s tem, kar vidijo in najdejo v svoji okolici. Vsi izdelki podjetja Terra Kids so orodja in ne igrače, zato naj jih otroci uporabljajo samo pod nadzorom, skupaj z vami, da se naučijo odgovorne in varne rabe tovrstnih orodij.

  O Haba:

  Haba je leta 1938 ustanovljeno družinsko podjetje, ki je danes prisotno po vsem svetu in sodi med najbolj poznane proizvajalce igrač, ki slovijo po kakovostnih in trpežnih lesenih izdelkih. Korenine podjetja segajo globoko v nemško zemljo, tako kot drevesa, ki jih spremenijo v proge, kocke, figurice in vsestranske igrače za malčke in otroke. Za svoje izdelke uporabljajo bukov, brezov, javorjev in lipov les, trajnostno pridobljen iz lokalnih gozdov, zato imajo vsi izdelki HABA certifikat PEFC. Poleg lesenih igrač ponujajo tudi široko izbiro punčk in inovativnih družabnih iger, oblikovalci vsako leto razvijejo okrog 500 novih igrač. Njihova filozofija je zelo preprosta in se kaže v vseh igračah: verjamejo, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju in da lahko prihodnost oblikujemo samo skozi njih. Pomemben steber Haba filozofije pa je tudi okoljska odgovornost in varnost, zato ne preseneča, da vsi njihovi izdelki ustrezajo ali celo presegajo mednarodne standarde, tudi EN71.

  Morda vam bo prav tako všeč…