TickiT: Družina divjih živali

22.40

14 parov gladkih in taktilnih ploščic iz lipove vezane plošče. Vsaka je enostransko barvno potiskana z krasnimi in jasnimi fotografijami pravih divjih živali in njihovih mladičkov. Ploščice so robustne, zato jih bodo tudi male roke lahko prijele, zavrtele in obrnile. Ta vsestranski komplet ponuja neskončne možnosti raziskovanja sveta živalskega, uporabite pa ga lahko na različne načine: za ujemanje, razvrščanje ali kot igro spomin.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 73408
  • Znamka: Commotion / TickiT
  • Set vsebuje 28 ploščic (14 parov) velikosti cca. 70 x 70 x 10 mm
  • Material: barvno natisnjena vezana plošča
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 12 mesecev+
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Ne položite jih v celoti v vodo.

  O Tickit:

  TickiT® izobraževalni izdelki so zasnovani, razviti, pridobljeni ali odobreni z namenom podpirati radovedni pristop in spodbujati učenje skozi igro. Podjetje se je vedno osredotočalo na zagotavljanje materialov, ki iskrijo domišljijo in tako spodbujajo učenje in naredijo poučevanje bolj prijetno, zato ni presenečenje, da so TickiT® izdelki že več kot 35 let prisotni v šolah in vrtcih po vsem svetu. Ob vedno pogostejši usmeritvi v šolanje na domu in na vrednotah temelječo igro, je podjetje v zadnjih letih svoj asortiman izdelkov ponudilo na voljo tudi staršem in skrbnikom.