TickiT: Lesene ploščice Osončje

30.80

Gladke in otipljive plošče iz vezane plošče, barvno potiskane na eni strani s čudovitimi fotorealističnimi ilustracijami našega Sonca, Merkurja, Venere, Zemlje, lune, Marsa, Jupitra, Saturna, Urana, Neptuna in Plutona. Otroci debele diske zlahka oprimejo, vrtijo, prevračajo in postavijo pokonci. Obstaja tudi luknja za obešanje diskov kot mobil solarnega sistema.

Ta vsestranski komplet ponuja čudovito priložnost, da izveste več o našem neverjetnem osončju. Slike prikazujejo jasne podrobnosti in funkcije – kot nalašč za razpravo in izboljšanje znanja o vesolju. Diske lahko obesite kot dekoracijo, kompletu pa je priložen barvni plakat osončja v velikosti A3.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 73482
  • Znamka: Commotion / TickiT
  • Set vsebuje 11 ploščic z majhno luknjo za obešanje. Komplet vebuje barvni  plakat v velikosti A3.
  • Material: barvno natisnjena vezana plošča
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 12 mesecev+
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Ne položite jih v celoti v vodo.

  O Tickit:

  TickiT® izobraževalni izdelki so zasnovani, razviti, pridobljeni ali odobreni z namenom podpirati radovedni pristop in spodbujati učenje skozi igro. Podjetje se je vedno osredotočalo na zagotavljanje materialov, ki iskrijo domišljijo in tako spodbujajo učenje in naredijo poučevanje bolj prijetno, zato ni presenečenje, da so TickiT® izdelki že več kot 35 let prisotni v šolah in vrtcih po vsem svetu. Ob vedno pogostejši usmeritvi v šolanje na domu in na vrednotah temelječo igro, je podjetje v zadnjih letih svoj asortiman izdelkov ponudilo na voljo tudi staršem in skrbnikom.