TickiT: Mavrični Twister

14,90

Ogromen vijak iz masivnega bukovega lesa s sedmimi maticami v različnih oblikah in v sedmih barvah mavrice. Vsaka oblika matice ima različno število robov, ki se poveča od 1 (krog) do 8 (osmerokotnik). Debeli kosi so idealne velikosti za majhne otroke in z naravno obdelavo, da pokažejo zrnatost lesa. Kot nalašč za spoznavanje barve in oblike ter za izboljšanje ročnih spretnosti in fine motorike.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 74003
  • Znamka: Commotion / TickiT
  • Velikost: cca. 200 mm.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 18 mesecev+
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  O Tickit:

  TickiT® izobraževalni izdelki so zasnovani, razviti, pridobljeni ali odobreni z namenom podpirati radovedni pristop in spodbujati učenje skozi igro. Podjetje se je vedno osredotočalo na zagotavljanje materialov, ki iskrijo domišljijo in tako spodbujajo učenje in naredijo poučevanje bolj prijetno, zato ni presenečenje, da so TickiT® izdelki že več kot 35 let prisotni v šolah in vrtcih po vsem svetu. Ob vedno pogostejši usmeritvi v šolanje na domu in na vrednotah temelječo igro, je podjetje v zadnjih letih svoj asortiman izdelkov ponudilo na voljo tudi staršem in skrbnikom.